Anbefalede hoteller og resorts på Patong Beach

Patong Beach – et fyrværkeri af aktivitet og oplevelser døgnet rundt i en frisindet atmosfære

Patong Beach er centrum for livet på Phuket. Det er en bred sandstrand i en halvmåneformet bugt, som forener det hvide, fine sand med det klare, turkise vand.

Området er præget af stor frihed og rummer dermed alt fra in café latte-steder og hyggelige familieaktiviteter til transvestitter, som landet er så kendt for, og et vildt natteliv. Det er en af de mest populære strande på Phuket og stedet summer af liv og muligheder. Stedet byder på et væld af aktiviteter, som du også i stor stil vil opleve udspille sig rundt om på stranden og i vandet. Eksempelvis massage, strandspil, strandsælgere, jet ski og bådfart.

Også om natten er der masser af aktivitet og Patong har øens livligste natteliv med en bred vifte af muligheder, hvis du vil en tur i byen. Centrum for nattelivet er Bangla Road, men der er også mere stille områder at finde i Patong.

Af andre attraktioner kan du også lade dig underholde med boksning, gå på shopping i øens største shoppingcenter og besøge Simon Cabaret, som huser Asiens største transvestit cabaret. Derudover findes de samme aktiviteter, som på de øvrige strande, nemlig forskellige former for vand-aktiviteter, elefanttrekking, bowling, batik og madlavningskurser. Inde i landet, ikke langt fra Patong, tilbydes der bungy jump.

Er Patong Beach lige sagen? Vi giver her vores anbefalinger til, hvor du i så fald kan overnatte.

Baumanburi Resort & Spa

Beliggende i centrum af Patong er Baumanburi Resort & Spa. Resortet ligger blot få skridt til by- og nattelivet i Patong – og kun ca. 5 minutters gang til skønne strålende hvide strandstrækninger, hvor du kan nyde det glitrende blå hav. I hotellets nærhed er der blandt andet muligheder for vandaktiviteter ved stranden, undervisning i batik og andre håndværk samt i thailandsk madlavning og shopping, bungy jump, go kart. Selve hotellet byder på spa og swimmingpool med poolbar og jacuzzi, samt fitnessrum.

Den centrale placering, hotellet har, betyder, at der er adskillige andre resorter i dets umiddelbare nærhed, blandt andet Centra Ashlee Hotel Patong og Mercure Patong.

The Royal Paradise Hotel & Spa

Længere nordpå, ud for den midterste del af Patong Beach og selve bugten, finder du The Royal Paradise Hotel & Spa, der som den højeste bygning i Patong rejser sig op over byen. Herfra kan du nyde den fantastiske udsigt ud over bugten med sit turkise hav og det bakkede og frodige, grønne landskab der strækker sig ud på hver sin side af bugten. Hotellet er anerkendt som miljøvenligt og ligger i gå-afstand fra både strand, shoppingcentrum og turistattraktioner. Bygningen har to vinger, hvor den ene består af 248 værelser med enten havudsigt eller udsigt ind over de tropisk grønne bjergskråninger og den anden har 102 værelser, der alle har på privat balkon med udsigt til det dejlige poolområde. Der er mulighed for at få arrangeret ture og sightseeing samt transport, og der er mulighed for baby sitting. Du kan vælge mellem adskillige spisesteder på hotellet, som tilsammen byder på en bred vifte af retter fra forskellige af verdens køkkener. Samtidig er de hver især i deres indretning tilpasset et tema, der passer til det område på hotellet, de ligger i, og deres funktion.

Ibis Phuket Patong

Endnu nordligere men stadig inderst i bugten og tæt på stranden, ligger Ibis Phuket Patong. Dette resort har 260 værelser og nem adgang ikke bare til stranden, men også til byens shopping- og spisemuligheder og seværdigheder. Stedet byder på moderne, enkelt designede omgivelser, og en ungdommelig og afslappet stemning. Så hvis du har behov for en kombination af ren afslapning og samtidig gode underholdningsmuligheder ved hånden, er der rig lejlighed til det her.

Stedet har to restauranter, der serverer henholdsvis thailandsk mad og lettere retter som salater og sandwich. Du kan nyde livet ved poolen i den anlagte have med palmer og andre frodige planter. Eller du kan eksempelvis leje cykler, more dig med bordfodbold, tennis på stranden – som du kan låne ketcher til – eller bordtennis. Stedet ligger tæt på stranden, hvor du også har mange aktivitets- eller afslapningsmuligheder og der er ikke langt til Suwan Kiri Wong Templet, hvis du har lyst til at opleve den lokale kultur og religion. Adskillige andre resorter er også tæt på, såsom Thanthip Beach Resort og Patong Bay Residence.

Andaman Beach Suites

Lige i nærheden befinder også Andaman Beach Suites sig. Dette resort er derfor også tæt på underholdningsmuligheder og transport til spændende udflugtsmål – og den knitrende hvide sandstrand. Der er god udsigt til den fra det højhus, hotellet er. Har du mere lyst til at blive på hotellet kan du slappe af ved swimmingpoolen som har jacuzzi. Der er også en separat swimmingpool for børn. Stedet har tre restauranter til dagens forskellige måltider og der er spa, sauna, thai massage og en swimmingpool på tagterassen, ligesom der er skønhedssalon og fitnessrum. Spiller du tennis kan hotellet byde på sine helt egne tennisbaner. Der er også poolbord, bordfodbold og internetrum samt et legerum for de små. I dette område ligger en hel klynge af resorter, herunder Swiss Palm Beach Hotel og The Nap Patong.

Patong Beach Hotel

Stadig omkring den centrale del af stranden, men en anelse syd for centrum er Patong Beach Hotel.

På dette hotel kan du vælge mellem værelser med udsigt til pool, have eller det glitrende blå Andamanske Hav. Hotellet har nogle lavere bygninger og en enkelt høj bygning, hvor du på de øverste etager kan få værelser med udsøgt havudsigt. Men der er heller ikke langt til stranden, hvis du hellere bare vil ud for at lytte til de blå bølger og se det hvide sand badet i solens varme lys. Vil du benytte dig af hotellets faciliteter er der et rigt udbud, deriblandt spa, skønhedssalon, jacuzzi og afspændende thai massage. Når sulten melder sig kan du stille den med enten international, thailandsk, italiensk retter eller sea food, og bagefter slukke tørsten med en drink i en af hotellets tre barer. Patong Resort og The Viridian Resort er navnene på blot et par stykker af de mange resorter, du finder i dette område.

Thara Patong Beach Resort & Spa

Hvis du ønsker et godt resort helt tæt på stranden, er Thara Patong Beach Resort & Spa også et glimrende bud. Resortet ligger på den anden side af den vej, der går i nord-sydgående retning langs stranden – så tag et par skridt over gaden, og du står med fødderne i det berømte hvide sand. Har du lyst til variation i de naturlige omgivelser, kan du i stedet vælge at besøge den nærliggende park, ligesom shoppingmulighederne heller ikke er langt væk. Foretrækker du at blive på hotellet og slappe af, kan du gøre det ved en af de to swimmingpools som har både masserende vandstråler, rutschebaner og springvand. Har du børn kan de lege i en af de to børne-swimmingpools der er ved begge de store swimmingpools, så du selv kan tage en svømmetur imens du holder øje med dem. Eller, er humøret mere til aktivitet eller oplevelser så kan du bruge hotellets fitnessrum og i dagtimerne nyde hotellets spa. Om aftenen kan du få en drink med de øvrige gæster ved en af barerne efter at have nydt et italiensk eller internationalt måltid på en af de to restauranter.

Baan Yin Dee Boutique Resort

I kort afstand fra Patong Beach, og heller ikke langt fra det nordligste af Karon Beach, ligger Baan Yin Dee Boutique Resort ved foden af den landtange, der strækker sig ud i havet og deler de to stranden. Dette femstjernede resort hæver sig op over øen på en bakkeskråning og har dermed alle tiders udsigt ud over det glitrende, turkise hav. Stedet byder på to swimminpools af god størrelse og et jacuzzi der kan rumme tolv personer. Til de små størrelser er der også en swimmingpool. Nyd den thailandske stil, resortet er oprettet i, lad øjnene finde hvile og underholdning i det gode udsyn til af hav og strand. I nærheden af dette hotel ligger blandt andet Amari Coral Beach Phuket og Baan Nern Sai Resort.

Horizon Patong Beach Resort & Spa

Bevæger du dig op til det helt centrale Patong finder du Horizon Patong Beach Resort & Spa lige i hjertet af byen og netop på den anden side af den vej, der går langs stranden. Således tæt på både strand og byliv har du alle muligheder ved hånden. Resortets indgang er udsmykket med en vandskulptur og grøn beplantning, som skaber en fredfyldt og afslappende stemning, der er ideel til at koble af i. Enten i hele ferien eller ind i mellem de aktiviteter, du kan opsøge i byen og på stranden. Det være sig shopping, strand- og vandsport, massage på stranden, eller ture ud i byens natteliv. På resortet bydes der blandt andet på spa og massage til de voksne, og der er kids club til børnene. Ikke langt herfra ligger blandt andre hoteller: Baan Laimai Beach Resort og The Royal Palm Beachfront.

Millennium Resort Patong

Et andet femstjernet hotel finder du også i nærheden heraf – en anelse længere inde i byen, men stadig centralt. Det er Millenium Resort Patong. Hotellet består af to vinger af bygninger – den ene ligger ud mod stranden og den anden ind mod en sø. Stedet er en glimrende mulighed for dig, der ønsker at være tæt på der, hvor det sker, i en livlig atmosfære og med gode underholdningsmuligheder ved hånden. Hotellet befinder sig i skønne grønne omgivelser og har kort afstand til både Jungceylon Shopping Centre og til den famøse Bangla Road, som er det absolutte centrum for både nattelivet i både Patong og hele Phuket. Resortet selv er et livligt sted, som også kun har fem minutters gang til Patong Beach, hvis det er her du helst vil underholde dig – eller eventuelt samle kræfter efter en hyggelig nat i byen. Stedet har hele fire spisesteder – to caféer og to restauranter, som til sammen byder på et bredt sortiment af delikate retter. Hvis du er tørstig, men ikke har lyst til at bevæge dig ud i nattelivet, har resortet selv to barer, hvor du kan få dig en drink. Der er desuden to swimmingpools, veludstyret træningsrum og et dejligt spa.

Familievenlige steder, et væld af aktiviteter, frisind og et rigt natteliv – alle disse aspekter favnes af Patong Beach og dets anbefalelsesværdige resorter og hoteller. Hvis Patong drager med sine mange muligheder for hele familien eller du og dine venner, kan vi varmt anbefale, at du booker dig ind på et af de ovenstående hoteller og får en unik oplevelse af den fantastiske thailandske ø.