Phuket

Vandet der omkranser Phuket er helt specielt, med de blå og turkise nuancer i vandet

Phuket

Mini hotelguide: Anbefalede hoteller og resorts på Kata BeachAnbefalede hoteller og resorts på Karon BeachAnbefalede hoteller og resorts på Patong Beach

Ud til Andamanhavet ligger der en feriedestination, der giver mulighed for at spille golf, dase i solens varme, dykke ned under havoverfladen eller snorkle og meget meget mere. Det er et tropeparadis kaldet Phuket, som gerne tager imod hele familien og vil gøre sit til at du får en uforglemmelig ferie i et badeparadis i Thailand – se her hvorfor: Oplev Phuket både over og under vandet, du vil elske det.

Når du vælger at tage til Phuket, finder du et ferieparadis, hvor du kan lave stort set alt du drømmer om. Det kan være dykning, snorkling eller bådture. Her er det blandt andet muligt at tage fra Phuket ud til en nærliggende ø og se hvor James Bond har været. Der er også mange spændende spisesteder i Phuket, som helt sikkert er et besøg værd. Find ud af hvorfor Phuket er så godt et feriemål – læs med lige her: Phuket byder på alle former for oplevelser.

En tur til Phuket i ferien, er helt sikkert lig med underholdning, muligheder for shopping og besøg i smukke bygninger. Mange kender Phuket som et rejsemål, hvor livet er at dase på stranden dagen lang og nyde en kold drink om aftenen. Der er så meget mere at opleve både for dig og mig og du får muligheden for at finde ud af det hele lige her. Vil du være lidt klogere på Phukets mange fantastiske muligheder – finder du dem her: Phuket – Oplevelser for dig og mig.

Populære Hoteller i Phuket:

Phuket Orchid Resort & Spa er designet som en lille landsby med velholdte tropiske haver og spredte lave hotelbygninger med ialt 525 værelser.
Phuket Orchid Resort & Spa

er designet som en lille landsby med velholdte tropiske haver og spredte lave hotelbygninger med ialt 525 værelser. Det hele er centreret omkring 3 store flotte swimmingpool.

Phuket Orchid Resort & Spa ligger midt på Karon Strand blot et minuts gang fra havet, 45 minutter med bil fra lufthavnen og 20 minutter fra Phuket By.
I haverne rundt om hotelbygningerne blomstrer bougainvillea hele året og der er masser af plads til familie og venner. Alle værelser har deres egen balkon med flot udsigt.

Thara Patong Beach Resort & Spa tilbyder uforlignelig service og gæstfrihed - det perfekte valg for den perfekte ferie på Phuket.
Thara Patong Beach Resort & Spa
tilbyder uforlignelig service og gæstfrihed – det perfekte valg for den perfekte ferie på Phuket. Hotellet råder over to store swimmingpool med jacuzzi, spa og separat børneafdeling.

Patong Strand er med sine lange hvide sandstrande, den klare blå himmel og det azurblå vand en af de mest attraktive strande på Phuket. Thara Patong Beach Resort & Spa er ideelt beliggende i hjertet af Patong med kort gå-afstand til stranden, parken, forretninger og natteliv.

Baumanburi Resort & Spa består af en moderne lav bebyggelse skjult i en frodig, grøn tropisk park. Der er lagt vægt på enkelhed og klarhed for at opnå en rolig og afslappet atmosfære.
Baumanburi Resort & Spa består af en moderne lav bebyggelse skjult i en frodig, grøn tropisk park. Der er lagt vægt på enkelhed og klarhed for at opnå en rolig og afslappet atmosfære.

Man kan også benytte sig af den 480 kvm. store swimmingpool med jacuzzi, børneafdeling samt sauna og spa. Patong Strand på Phuket, også kaldet “Andaman Havets Perle”, er med sit hvide sand og rene vand en af verdens bedst kendte badestrande.

Centara Karon Resort har så meget at tilbyde, at du simpelthen vil ønske at komme tilbage igen og igen.
Centara Karon Resort
har så meget at tilbyde, at du simpelthen vil ønske at komme tilbage igen og igen. Hotellet består af moderne ikke for høje bygninger og området er inddelt i 4 zoner tilpasset familier, par, enlige og specielle rejsende.

Alle værelser har panoramaudsigt til Karon Strand og de frodige grønne bakker på bagsiden. Fra kanten af de smaragdgrønne bakker rækker Andaman Havets krystalklare vand så langt øjet rækker.Tre minutters spadseretur fra hotellet ligger Karon Strand.

Kata Palm Resort & Spa ligger i et grønklædt tropisk paradis blot nogle få minutter fra Phukets berømte silkehvide Kata Strand.
Kata Palm Resort & Spa ligger i et grønklædt tropisk paradis blot nogle få minutter fra
Phukets berømte silkehvide Kata Strand. Den luksuøse, familievenlige bebyggelse er lettilgængelig både fra lufthavnen og Phuket By med sine livlige lokale markeder og uendelige indkøbsmuligheder.

Hotellet er for nyligt betydeligt udvidet og opgraderet, hvilket har resulteret i betydeligt
forbedrede faciliteter både for de unge – og de unge af sind!

Andaman Beach Suites – oplev luksus og komfort på Andaman Havets Perle: Phuket. Andaman Beach Suites Hotel har den mest udsøgte beliggenhed på Phuket.
Andaman Beach Suites – oplev luksus og komfort på Andaman Havets Perle: Phuket. Andaman Beach Suites Hotel har den mest udsøgte beliggenhed på Phuket. Udstyret med alle tænkelige faciliteter, bekvem beliggenhed og nær de populære forlystelser tilbydes 4 forskellige kategorier af 1. klasses indlogering for at imødekomme ethvert behov.

Slap af og nyd dagene i den store swimmingpool med jacuzzi og de separate pools for børn. Hotellet har naturligvis eget fitnesscenter, tennisbane, sauna osv.

Mom Tris Villa Royale på Kata Strand er et
Mom Tri’s Villa Royale på Kata Strand er et “boutique hotel” beliggende på et lille klippefremspring mellem to af de smukkeste sandstrande på Phuket: Kata Noi og Kata Yai. De 27 suiter, alle med havudsigt, er udstyret med henblik på højeste grad af komfort og privatliv. Værelserne er rummlige og møbleret i traditionel thailandsk kongelig stil.

En privat sti fører direkte til den hvide sandstrand Kata Noi. Mom Tri’s Villa Royale er en sjælden og uforglemmelig mulighed for at opleve pragten ved det elegante liv i Phukets sidste skjulested.

Seaview Patong Hotel er beliggende fredeligt og tilbagetrukket fra liv og røre, som dog alligevel er tæt ved, hvis det er, hvad man ønsker.
Seaview Patong Hotel er beliggende fredeligt og tilbagetrukket fra liv og røre, som dog alligevel er tæt ved, hvis det er, hvad man ønsker. Tag et kig på vores hjemmeside og opdag vores udstrakte service og hvordan vi kan gøre din ferie til en uforglemmelig oplevelse.

Seaview Patong Hotel ligger på Patong Strandvej, så når du har krydset vejen, er du på stranden. Hotellet ligger i den fredelige ende af stranden i kort gå-afstand fra forretninger og natteliv. Alle værelser har havudsigt.

Deevana Patong Resort. Deevana Patong Resort en fredelig og afslappet atmosfære, så man føler sig langt fra den travle menneskevrimmel. Alligevel er hotellet indenfor kort gå-afstand til nattelivet, som Patong er så kendt for. Kom og oplev den ultimative afslapningsferie og få smagen af Thailand i denne tropiske oase kun 45 minutter fra Phukets internationale lufthavn og kun 10 minutters gang fra Patong Strand.
Deevana Patong Resort
– en fredelig og afslappet atmosfære, så man føler sig langt fra den travle
menneskevrimmel. Alligevel er hotellet indenfor kort gå-afstand til nattelivet, som Patong er så kendt for.

Kom og oplev den ultimative afslapningsferie og få smagen af Thailand i denne tropiske oase kun 45 minutter fra Phukets internationale lufthavn og kun 10 minutters gang fra Patong Strand.