Phuket

Vandet der omkranser Phuket er helt specielt, med de blå og turkise nuancer i vandet

Phuket

Ud til Andamanhavet ligger der en feriedestination, der giver mulighed for at spille golf, dase i solens varme, dykke ned under havoverfladen eller snorkle og meget meget mere. Det er et tropeparadis kaldet Phuket, som gerne tager imod hele familien og vil gøre sit til at du får en uforglemmelig ferie i et badeparadis i Thailand – se her hvorfor: Oplev Phuket både over og under vandet, du vil elske det.

Når du vælger at tage til Phuket, finder du et ferieparadis, hvor du kan lave stort set alt du drømmer om. Det kan være dykning, snorkling eller bådture. Her er det blandt andet muligt at tage fra Phuket ud til en nærliggende ø og se hvor James Bond har været. Der er også mange spændende spisesteder i Phuket, som helt sikkert er et besøg værd. Find ud af hvorfor Phuket er så godt et feriemål – læs med lige her: Phuket byder på alle former for oplevelser.

En tur til Phuket i ferien, er helt sikkert lig med underholdning, muligheder for shopping og besøg i smukke bygninger. Mange kender Phuket som et rejsemål, hvor livet er at dase på stranden dagen lang og nyde en kold drink om aftenen. Der er så meget mere at opleve både for dig og mig og du får muligheden for at finde ud af det hele lige her. Vil du være lidt klogere på Phukets mange fantastiske muligheder – finder du dem her: Phuket – Oplevelser for dig og mig.