Pattaya – smukt og spændende

Et smukt og spændende eventyr startede tilbage i 1960’erne lige her

Her finder du et rejsemål, der tilbage i 1960 end ikke var opdaget af turister og det var først da amerikansk militær gik i land og brugte alle deres penge og fritid her, at tingene begyndte at gå hurtigt. Siden da er der sket meget med Pattaya og derfor kan man også med rette sige at det er et smukt og spændende sted at rejse hen.

Strandliv i Pattaya for hele familien

Golfspil i Pattaya

En af de helt store muligheder ved at besøge Pattaya, er de mange golfbaner, der findes i området. I dette område finder du nogle af de bedste golfbaner i hele Thailand, som både er for begyndere, øvede og eksperter.

Hvis der lige skal nævnes et par af de mulige baner, som kunne være interessante at spille, er der blandt andet Laem Chabang, der er designet af et ikon i golfverdenen – Jack Nicklaus – Derfor er det også en af de bedste baner i hele Thailand, du finder lige her og så er der også Siam Country Club, der af mange anses for at være den bane i Thailand, der byder på mest mindeværdigt golf. Der er smalle fairways, bunkere, bakker og vand. Vil du gerne overnatte, er der mulighed for det i selve country klubben.

Med mange flere golfklubber i området, er der med stor garanti lagt op til en ferie, der hurtigt kan komme til at stå i golfens tegn, når du nu har mulighederne for det, og så er det svært at lade være med, at blive draget mod den ene bane efter den anden. Vejret spiller jo også en god faktor, og med det ofte perfekte golfvejr, der er at finde ved Pattaya, kan der meget vel blive tale om en eller flere personlige banerekorder, jo flere gange du spiller på banen.

Priserne for at leje golfudstyr er også ofte på et niveau hvor alle kan være med og der er flere muligheder for at få deciderede golfrejser til området, hvor hele turen er designet til den ivrige golfspiller. Er du nybegynder og er det første gang, du skal afsted på en golftur, har du meget at se frem til. Det er helt sikkert, at du ikke kommer til at fortryde en tur til Thailand for at spille Golf, så begynd allerede nu at glæde dig.

Nu er golf ikke det eneste du kan lave i Pattaya, der også har et rigt natteliv, hvor der er mulighed for at få en god aften og nat i byens pulserende liv. I Pattaya er der flere danskejede barer, hvor du kan møde andre danskere, der også er taget af sted for at nyde livet og klimaet i Pattaya.

Nattelivet i Pattaya

Da amerikanerne fandt Pattaya, var der på det tidspunkt ca. 100 familier bosiddende i Pattaya, der hurtigt voksede og blev meget større. Dette skete på baggrund af de mange penge soldaterne brugte og en del af dem gik til at bygge nattelivet op, så det blev ved med at tiltrække folk.

Og det kan man kun skrive under på, blev gjort med stor succes. I dag finder du over 500 hoteller i Pattaya og Jomtien, som efterhånden nærmest hænger sammen. Det er muligt at finde hotelværelser fra ca. 50 kr. for en overnatning til 5 stjernede hoteller, hvor du kan vælte dig rundt i luksus og virkelig nyde livet, som rig i Pattaya, uden at du behøves tænke over det.

Besøger du nattelivet skal du helt sikkert vælge Walking Street, hvor de fleste af barerne og diskotekerne ligger side om side. Der er også mulighed for at opleve cabarat’er go-go bars og meget meget mere underholdning, som er med til at tryllebinde dig time efter time i nattelivet.

Walking street som ligger i forlængelse af strandgaden, lyser klart op når det bliver tid til at indtage byen om natten. Der er et væld af barer, diskoteker, go-go steder og også de endnu mere eksotiske steder, hvor der med stor sandsynlighed foregår prostitution.

Derfor er der i dag et rigt natteliv i byen, som i flere årtier har været både berømt og berygtet for de vilde fester og den store mulighed for prostitution. I de senere år er der imagemæssigt blevet gjort meget for at ændre på dette billede, da der også er så mange andre muligheder, når du er i Pattaya.

Hvis du vælger en af de mange danske barer i Pattaya, er der også her mulighed for at få smørrebrød og andre gode skandinaviske retter, som man godt kan komme til at savne undervejs. Der er nærmest en hel danskergade i Pattaya, hvor det blandt andet er muligt at besøge flere danskejede barer, så giv dig god tid til at opleve denne del af Pattaya også.

Nu er Pattaya ikke kun natteliv og eksotiske damer, der er også meget mere at komme efter, så nyd Pattaya på både godt og ondt. Der er golfen, hvor der hurtigt kan ryge mange timer i godt selskab med lokale caddies, der sørger godt for dig og de flotte strande, hvor du kan ligge og slappe af time efter time og nyde en god dukkert.

Vil du gerne opleve mere af Pattaya, findes der flere spændende attraktioner, som er et visit værd. Gør dig klar til også at opleve Pattaya fra denne side, du vil finde ud af, hvor rigt et dyreliv, der også er i havet ved Pattaya.