Krabi

Børn som plasker rundt i vandet i Krabi

Krabi

Når du tager en longtail båd ud til en af øerne, der ligger ud for Krabi, så er du tæt på at føle dig værende i paradis. Det er en fornemmelse, der kan være meget stærk og så er du slet ikke startet rigtigt endnu, for med de mange intense dykkereventyr, der venter, de flotte natur- og nationalparker der også findes, så giver Krabi dig virkelig mange oplevelser. Find dit eget lille paradis, læs med her: Krabi – Når du vil opleve det sydlige Thailand.

Du kan opleve en by, hvor det summer fra morgen til aften, der er altid gang i hovedgaden og de strande der er i området er fascinerende og kan give gode oplevelser. Krabi er noget helt for sig selv i det sydlige Thailand og helt klart en oplevelse værd, enten som et springbræt videre eller som en feriedestination, hvor der sker noget hver dag. Læs her hvorfor: Krabi – der er flere oplevelser i vente.

Når du tager båden ud fra Krabi og finder Railay Beach, er det som at finde et lille hjørne af paradis. Det er smukt, fascinerende og skræmmende på en gang. De lodrette limstensklipper, der rager højt op mod himlen, de smukke strande på den vestlige side af øen og den ”Hemmelige” lagune fortæller alt om en smuk halvø, der skal opleves: Railay Beach – noget helt for sig selv.

Alle kender Phi Phi øerne, som er et af de mest populære rejsemål i Thailand. Her får du diamantklar vand, hvide sandstrande, mulighed for at feste igennem hele natten og er det ikke nok, kan du tage på opdagelse op til udkigspladsen. Er du på Phi Phi øerne skal du enten ud at snorkle eller dykke og opleve verden under vand – se mere her: Her venter et eventyr – besøg Phi Phi.

Det er klart lyseblåt vand, der møder dig, når du ankommer til Phi Phi øerne og selv helt inde ved molen, har du mulighed for at se det rige liv under vand, og det er bare en af de mange muligheder for rejsende, der gerne vil opleve et fantastisk sted. Phi Phi har meget at byde på, både strande og andre spændende seværdigheder, der blandt andet indeholder et udsigtspunkt. Sidst men ikke mindst, er der også de fantastiske dykkermuligheder ud fra strandene ved Phi Phi øerne – læs mere her: Phi Phi øerne – flere muligheder for den rejsende.

Der er steder som er idylliske og så er der steder, der bare er så betagende at du kan nyde det igen og igen. Koh Lanta er en lille perle i Thailand, hvor lokalbefolkningen er meget venlige og oprigtige. Oplev naturen helt tæt på og nyd, at det til tider kan lade sig gøre, at være alene på stranden. Læs mere omkring den afslappede stemning på Koh Lanta: Koh Lanta – afslappet stemning du nyder.