Koh Tao – spisesteder og lidt til

Vil du gerne finde gode spisesteder på Koh Tao, finder du dem her

Der er helt sikkert maver, som kan rumle efter en hel dag under vand – så vil du gerne finde et sted at spise, er der også mulighed for det på Koh Tao – hvor der også er mulighed for at finde én enkelt eller flere barer, hvor du kan få et par øl og snakke om alle dagens oplevelser.
Thai kvinde i færd med at lave nogle lækre sandwiches på et hovedstrøg på Koh Tao

Spisesteder på Koh Tao

Der er flere steder, hvor det er muligt at komme ud og får noget godt at spise på Koh Tao, og efter en god dags aktiviteter kan maven godt rumle lidt. Vil du gerne finde nogle af de gode spisesteder på Koh Tao – vil du finde flere af dem lige her, så du ved hvad der venter dig af muligheder – når du selv er på Koh Tao.

Er du i nærheden af Chalok vil du med stor sandsynlighed finde nogle spisesteder, der alle starter med Buddha. Her findes nemlig både Buddha View BBQ, Buddha View Restaurant og Café Buddha, der har hver sine retter at byde på.

Starter du med Buddha View BBQ kan du her finde et stort udvalg fra det thailandske køkken, gode bøffer og friskfangede skaldyr og fisk. Det giver et meget stort udvalg på menukortet og stedet er kendt for sin gode kvalitet og de store BBQ selskaber, der bliver afholdt. Er du til mad af god kvalitet og et stort udvalg af retter, vil du finde det på View BBQ.

De 2 andre med Buddha i navnet, byder på vidt forskellige muligheder også, det specielle ved Buddha View Restaurant er muligheden for at få en god tung morgenmad eller en let morgenmad til dig, der skal ud at dykke, så udnyt mulighederne for det og få noget godt at spise før du skal én hel dag på vandet.

Der findes flere restauranter i området, der byder på vidt forskellige retter, så gå en tur langs stranden og undersøg de mange restauranter, find den du synes passer til dig, så bliver oplevelsen ofte meget bedre.

På Mae Haad, som er en af de andre strande på Koh Tao, er der også mulighed for at finde gode spisesteder, hvor du kan komme ud og opleve vidt forskellige retter. Der findes blandt andet Café Del Sol, der er ejet af en franskmand og her bliver der serveret rigtig gode steaks og bøffer.

Der er også flere forskellige pizzarestauranter og barer hvor du også kan købe tærter og andet godt mad. Er du på ferie her, vil det helt klart være Café Del Sol, der er anbefalelsesværdigt for dig, hvis du gerne vil have den bedste mad. De andre spisesteder er også gode, de når bare ikke helt samme standard som Café Del Sol.

Der er endnu en strand, der byder på en række gode spisesteder og det er Haad Sairee, hvor du blandt andet finder Choppers, der serverer store portioner, så har du en god appetit, er der ingen tvivl om, at Choppers vil være det rette valg for dig. Du finder også Hippo, hvor du kan få serveret fantastiske spareribs og andre retter, der er europæisk inspireret.

En ting er helt sikkert, du skal være meget kræsen for at gå sulten i seng, når du holder ferie på Koh Tao – for med de mange forskellige restauranter og det store udbud af mad, er der noget for enhver smag.

Ikke nok med at maden ofte er billig, så er udsigten fra de forskellige restauranter ofte smuk og betagende. Specielt ved de 3 Buddharestauranter, vil du finde en udsigt, der taler mere til hjertet end hovedet. Den er enestående smuk og hvis du har mulighed for at opleve solnedgangen – er det noget helt unik, du kan få lov at følge med i.

Den lille inspirerende ø

Der er ingen tvivl om, at du er på en ø, der kun er på 21 km2, og alligevel vil du hver morgen have lyst til at stå op og tage på eventyr på øen, for der bliver ved med at være gode hemmeligheder du kan finde frem til, undersøge og hygge med. Det kan både være over og under vand, så har du lyst til at tage på ekspedition på øen og vandet i området, vil du igen og igen blive betaget af den nærmest paradisagtige tilstand som du finder på Koh Tao.

Det er en lille inspirerende ø at være på, hvor stemningen er meget afslappet og folk på ferie ”kommer” ofte til at blive nogle dage ekstra, fordi de gerne vil have det hele med og ikke har lyst til at tage hjem fra noget, der minder om paradis.

Dykkere vender gerne tilbage år efter år, fordi de gerne vil udvikle deres dykkerfærdigheder og avancere med et større certifikat, ofte får de gode relationer til instruktørerne, der altid har været kendt for en kvik kommentar til de mange dykkere.

Øen er lille – øen er inspirerende og øen gør så man ønsker at komme tilbage igen og igen, sådan er essensen af Koh Tao og de mange oplevelser, der venter på dig som feriegæst. Har du endnu ikke bestilt ferien til Koh Tao har du alle mulighederne for at finde hotellet og rejsen her.

En anden del af Thailand

Der findes også andre steder end Koh Tao, der kan inspirere dig og give ferieminder, der er lige så fantastiske. Det er faktisk forkert at sige, at det er i Thailand, når det faktisk ligger i Cambodia, som ikke er længere væk, end du kan nå frem og tilbage til Bangkok på samme dag. Hele turen til Cambodia er det hele værd, fordi du har muligheden for at se Angkor Wat. Angkor Wat – Templets historie og betydning for befolkningen.