Koh Samui – du kan opleve meget på den skønne ø

Øen hvor du føler magien kommer helt tæt på – find Koh Samui og oplev det

En ferie til Koh Samui, er en ferie til noget der ligner paradis, så er du parat til oplevelser, hvor du kan slikke sol på stranden, bade og finde endnu flere spændende oplevelser rundt omkring på øen, så er du parat til en ferie, der kan ende med at blive en af de bedste. Det er fornemmelsen du får, når du besøger Koh Samui.

Romantisk aftenstemning med mange lys på stranden på Koh Samui

Som en magisk ønske ø

Når du vælger Koh Samui som rejsemål, er det som at vælge den magiske lampe, der giver dig 3 ønsker. Her på Koh Samui er der mulighed for at få opfyldt endnu flere ønsker, så din ferie bliver en af de bedste du har været på. Er du på ren afslapningsferie, hvor det er sol, drinks og strand du gerne vil have, så er det det du får. Vil du gerne opleve en aktiv ferie med personlig træner, så er det du får på Koh Samui.

Det giver en drømmerejse, hvor du selv kan kombinere hvad der skal ske og når der så oven i købet er en række seværdigheder, som giver dig endnu flere muligheder for en spændende tid på Koh Samui, er det en rejse du ikke ønsker ender og derfor er det virkelig som en magisk ønske ø, hvor alle får deres drømme opfyldt.

Første gang du ankommer til øen, som er på godt 228 km2, får du et indtryk af en ø, hvor der bliver spillet golf på nogle af de lækreste baner, der findes. Blandt andet fordi diverse greens er passet ned til mindste detalje. Der er bare så meget mere at opleve på øen og vil du gerne ud at opleve dette, kan du her få et indblik i de mange oplevelser, der venter på dig.

Steder du skal besøge

Et af de mest populære steder på øen er helt sikkert stranden Chaweng, som ligger på østsiden af øen og kigger du mod nord kan du se flotte klippeformationer og et mere bakkefyldt landskab. Vælger du at besøge Chaweng, kommer du til at opleve sand, der mærkes som pudder under fødderne og vandet er ganske klart, selv om der er en stor gruppe af longboats og andre både, der bruger stranden som udflugtsmål.

På Koh Samui findes der også et vandfald, der har en længde på 30 meter med navnet Nam Tok Na Muang, hvilket er en stor oplevelse at besøge. Her får du kaskader af vand, lilla sten og sø i bunden af vandfaldet, hvor der er gode muligheder for at bade. Husk at medbringe kamera til Nam Tok Na Muang, du vil gerne have billeder af dette maleriske landskab.

Der er flere templer at besøge under ferien på Koh Samui, så er du interesseret i det, vil der være mulighed for at besøge Wat Samret, Wat Phra Yai, Wat Khunaram og Wat Laem Saw, der er nogle af de mere interessante templer på øen.

Vælger du at starte med Wat Laem Saw, vil du finde et tempel, der er inspireret af Srivijaya stilen, og det ligger på den sydlige del af øen. Det er noget flere tempel entusiaster er vilde med at besøge, så har du bare den mindste interesse indenfor dette felt, vil det være et af de steder, der er must see.

Wat Phra Yai er også et af de steder du skal besøge, når du holder ferie på Koh Samui. Her har du muligheden for at se en 15 meter høj Buddha skue udover de mange turister, der vælger at besøge øen. Det er på den nordlige del af øen, du finder denne Buddha figur. Det er virkelig en oplevelse værd og storheden i figuren bliver tydeligere jo tættere du kommer på den.

De andre templer fortæller hver deres historie, så tag gerne en dag ud af kalenderen til at besøge de forskellige templer, der findes på Koh Samui, så har du den bedste mulighed for at skabe dig et godt indtryk af den betydning de forskellige templer har for lokalbefolkningen på øen.

En anden ende af skalaen hvad angår oplevelser på øen er helt klart fodboldgolf som det er muligt at spille på Choeng Mon. Det er et spil hvor det gælder om at sparke til en fodbold på en bane, og så lige som i almindelig golf, få den i huller på færrest mulige spark. Der er ved at være en række af disse baner i Danmark, har du ikke prøvet at spille det endnu, så kast dig endelig ud i det, det er ganske underholdende.

Kom let rundt på Koh Samui

Der er 3 transportmidler, som er at foretrække hvis du gerne vil let rundt på Koh Samui – transportmidlet kommer an på om du selv vil finde rundt på øen, eller om du vil betale dig fra det. Vælger du selv at finde rundt på øen, så er det helt klart en scooter eller motorcykel du skal vælge. Der er ved langt de fleste resorts og i byerne mulighed for at finde steder, hvor du kan leje en motorcykel eller scooter. Hvis du skal bruge den i flere dage, er det helt i orden at forhandle med udlejeren, da du ofte kan få en bedre pris, ved at leje den i flere dage.

Ønsker du at betale dig fra det, er der altid mulighed for at finde en taxa, der er dog mulighed for at du kan opleve en ret kaotisk tilstand og priserne er i forhold til Bangkok noget højere, så vær en god forhandler eller forvent et mindre kaos, når du gerne vil køre i taxa.

Koh Samui byder på mere endnu

Når dagen går på hæld, er der plads og tid til at fordøje de mange oplevelser du har fået, så er det godt at der er et væld af spisesteder, restauranter og barer, hvor det hele kan fordøjes og der kan tales om dagens indtryk. Koh Samui – spisesteder og lidt til.