Koh Samui

Koh Samui er strande med kokospalmer helt ned til vandet

Koh Samui

Skal du opleve fantastiske strande og muligheder for at dykke, der er nogle af de bedste i Thailand, er der god grund til at besøge Koh Samui. Det er noget af det tætteste man kan komme paradis på jord, både over og under vand. Lad dig blive inspireret af de mange dykkerskoler og find ud af hvorfor Koh Samui er så eftertragtet – læs med her: Koh Samui – en fantastisk ø.

En tur til Koh Samui giver dig alle muligheder for snorkling, dykning i verdensklasse og strande, der er så lækre, at du ikke har lyst til at rejse videre eller tage hjem fra ferien. Vil du gerne ud at opleve endnu mere, når du er på Koh Samui, har du også mulighed for det. Der er spændende spisesteder, der er en kæmpe Buddha figur og muligheden for at blive underholdt om aftenen er der også. Vil du gerne vide mere om de mange oplevelser, der venter på dig, så læs mere her: Koh Samui – Få alle oplevelserne med.

Koh Samui er en af de mange smukke øer i Thailand, som byder på flere vidunderlige dykkerspots. Der er mange forskellige dykkercentre, der kan tage dig med ud til hver deres favoritspots, så forbered dig allerede på oplevelser under vand, hvor du kan opleve alt lige fra skildpadder til store hajer – er du til dykning er Koh Samui helt klart et godt valg. Se mere lige her: Koh Samui – Her skal du dykke.

Vil du holde ferie på en ø hvor du hele tiden kan tilpasse mulighederne til dine ønsker, så du nærmest oplever stemningen af at være på en magisk ønske ø, så er det Koh Samui du skal vælge at holde ferie på. Det kan være du vil dykke, holde luksusferie eller nyde et resort med hyggelig lille pool – du finder det hele lige her: Koh Samui – du kan opleve meget på den skønne ø.

Når du holder ferie på Koh Samui kan du ikke komme uden om mange af de gode spisesteder, der findes på øen. Det er muligt at komme på romantisk parmiddag, det kan være god mad fra det originale thailandske køkken eller i kan fornemme den vestlige atmosfære fra en af de mange restauranter. Find et godt udvalg af de mange restauranter på Koh Samui lige her: Koh Samui – spisesteder og lidt til.