Kohphangan

Koh Pha-Ngan

Skal du ud at dykke og vil du gerne finde et af de bedste steder i Thailand til dette, er det ikke til at komme uden om Koh Pha-Ngan, der også byder på smukke strande og ikke mindst det legendariske Full Moon Party, hvor op til 30.000 mennesker mødes på stranden og fejrer fuldmånens komme til den lyse morgen – se mere her: Oplev Koh Pha-Ngan i Thailand.

Der er en ting, som overstråler alt andet på Koh Pha-Ngan, er du tvivl, får du det at vide lige her – det er selvfølgelig Full Moon Party – en lille fest, der er vokset sig til et sandt menneskehav på ca. 30.000 mennesker, når der er mest gang i festen. Baggrund og kendskab til festen kan du finde mere om lige her – så vær forberedt til Full Moon Party – en drøm af en fest: Koh Pha-Ngan – Full Moon Party.

En beretning om festen over dem alle i Thailand – Full Moon Party kan du finde lige her – hvor der bliver fortalt om køreturen til stranden, hvordan stemningen er, hvad der sker, hvorfor man bliver så draget af Full Moon Party og hvilke oplevelser festen er med til at give en. Om fortælleren vil af sted igen – læs med og find ud af det: Historie fra en deltager – Full Moon Party.

Koh Pha-Ngan er meget mere end bare Full Moon Party – så har du lyst til at opleve mere af øen, holde dig i god form, komme ud at dykke eller spise godt, er der også mulighed for det på Koh Pha-Ngan. For dig der besøger denne ø, betyder det, at du kan slappe, give den en skalle og opleve flere typer af fester – Koh Pha-Ngan byder på mange oplevelser.