Historie fra en deltager – Full Moon Party

Førstehåndsberetning, der giver en lyst til selv at deltage i Full Moon Party

Har du ikke selv været af sted til Full Moon Party, er der her alle muligheder for at få en førstehåndsberetning, der kan give dig endnu mere lyst til at komme af sted og opleve den helt unikke atmosfære, du ikke oplever til nogen anden fest i hele verden. Det er sådan du har det, når du har været med til et Full Moon Party.

Full Moon Party Koh Pha-Ngan med stranden Haad Rin lyst op af neonrør og smukke ildshow

Turen dertil og forventningerne

Vi havde valgt at residere på den nordlige side af øen, så det er modsat af hvor Full Moon Party finder sted på stranden Haad Rin. Turen til selve stranden, er noget der for nogle kan virke afskrækkende for andre spektakulært. Grunden til dette skal findes i de biler, der fungerer som taxa, hvor du sidder på ladet af en såkaldt pick-up. Vi var en flok, der skulle af sted sammen og de første 15 minutter gik med fuld fart af vejene dertil og så kom vi til bjergvejene.

De såkaldte bjergveje er et kapitel for sig, for med voldsomme stigningsprocenter, sådan føltes det, så man mange lokale, der også skulle til Full Moon Party komme kørende på deres scootere, som var tæt på at stoppe og vælte. Det gik op og ned i 10 minutters tid, hvor oplevelsen af det flotte landskab, den spændende kørsel og glæden til festen skiftevis var det dominerende samtaleemne på ladet af bilen.

Det vil være at overdrive det, at sige at turen til stranden var en ren nydelse, ganske kort var der overvejelser om at stå af og så gå resten af vejen, men når vi nu var af sted, så skulle vi også opleve hele atmosfæren 100 % – det giver klart det bedste helhedsindtryk.

Før vi tog til Full Moon Party, var der mange der havde fortalt hvor spektakulær og fantastisk en fest det er at være med til, så forventningerne var høje og vi var virkelig klar til at opleve hvad Haad Rin havde at byde på, så da vi stod ved indgangen og betalte den lille entré, der er på stedet, begyndte virkeligheden at gå op for os.

Ankomsten og oplevelsen

Vi ankom ca. 22.30 og allerede her var der et enormt menneskehav, der absolut ikke blev mindre i løbet af aftenen og det var tydeligt at mærke på alle andre, at de også gerne vil have en uforglemmelig aften, hvor buckets, dansen og stemningen skulle være fra en anden verden.

Da vi ankom til stranden, var der som skrevet tidligere allerede godt gang i den, der var lyst op af neonrør flere steder og stemningen var allerede på det tidspunkt svær at beskrive, samtidig kom der bare flere og flere mennesker, så menneskehavet blev større og større – fornemmelsen var nærmest ”crazy”.

Det er vigtigt lige at få med, at da vi ankom til stranden, bliver du lige løst kontrolleret for stoffer og politi så vi ikke meget af – vi havde heller ikke stoffer med – så hvis vi havde mødt politiet, var det jo bare at hilse pænt på dem og respektere dem for deres arbejde.

Politi ser man ikke ret meget af – der er kontrollerede indgange, hvor man bliver undersøgt om man har noget på sig – ca. 100 meter fra stranden bliver man undersøgt og der køber man også adgang til Full Moon Party festen. Det var som sagt allerede ved indgangen en fantastisk stemning og den blev ikke mindre jo mere du bevægede dig hen ad stranden, hvor de mange boder kæmpede om kunderne.

Der var mange forskellige former for boder, hvor du kunne købe buckets, få et kys, købe colaer eller frugt og ved nogle af boderne var der en meget afslappet stemning, hvor det var reggaemusik, der kom ud af højtalerne – én meget god pendant til de mange tunge rytmer fra de store steder.

Flere af de store steder havde scener, hvor man kunne komme op og give den gas, fyre den af og danse lige så meget man vil, det var fascinerende at stå sammen med mange fremmede og bare danse det bedste man kunne – både sammen og hver for sig – det er et af de indtryk, der har mejslet sig ind i hukommelsen.

Uanset hvor du kommer fra i verden, så er du på Haad Rin til Full Moon Party for at have en uforglemmelig aften og det er måske også derfor stemningen er så unik og mættet med gode vibrationer, der bare giver en lyst til at feste og have det godt.

På et tidspunkt begyndte det at regne ret kraftigt, det satte dog ikke på nogen måder en dæmper på festen, hvor der blev ved med at komme folk til, og det at folk blev ved med at komme frem på stranden, for at danse og have en helt speciel aften, giver en lyst til at tage af sted og opleve det igen – hér vil vi nok prøve at komme af sted i højsæsonen, hvor vi af nogen lokale fik at vide, at festen ville være endnu mere spektakulær.

For at afslutte beretningen vil jeg sige, at det var en fantastisk aften/nat – hvor vi nåede at drikke nogle buckets – her kan det bestemt være en god idé at huske lidt vand, for der var tømmermænd dagen efter.

En anden meget vigtig ting at nævne om oplevelsen på Koh Pha-Ngan er måden alle fester sammen på. Det er lige meget om du er ung eller gammel, rig eller fattig, netop fordi stemningen er så unik – giver det plads til alle og det er en stor styrke.

Endnu mere af Koh Pha-Ngan

Har du oplevet Full Moon Party og har du valgt flere overnatninger på øen, er der også mange andre muligheder, der kan give spændende oplevelser og gode ferieminder. Derfor skal du også opleve alle de andre sider af Koh Pha-Ngan, som giver lyst til endnu mere: Koh Pha-Ngan byder på mange oplevelser.