Side 1 af 2 12 SidsteSidste
Viser resultater 1 til 15 af 25

Emne: Gifte sig med en thai i dk

  1. #1
    Registreringsdato
    Jan 2006
    Indlæg
    31

    Standard Gifte sig med en thai i dk

    Hvilken papir skal man have for at gifte sig med en Thai pige i Danmark?
    Thailand 10 gange, thai gift med kommende barn på vej

  2. #2
    Registreringsdato
    Feb 2009
    Lokation
    Ørestad / Danmark
    Indlæg
    330

    Standard

    Citer Oprindeligt indsendt af Damgaardthai Se indlæg
    Hvilken papir skal man have for at gifte sig med en Thai pige i Danmark?
    Hmmm der er meget der skal være opfyldt...har hun opholdstilladelse allerede?
    Hvis ja - jamen så er det jo bare at gå til præsten eller kommunen..
    hvis nej....så er her lidt læsestof:
    [url]http://www.nyidanmark.dk/da-dk[/url]
    Mvh Peder
    ----------------------------------
    Flyver SQ til SIN og BKK...ALTID ;-)

  3. #3
    Registreringsdato
    Dec 2009
    Indlæg
    50

    Standard

    Hej
    Har læst på nyidanmark.

    Giftemål er forudsætning for opholdstilladelse (?).

    Er der nogen der har erfaring med; når man har giftet sig, hvor lang tid tager det så at få opholdstilladelse til damen ?

  4. #4
    Registreringsdato
    Jan 2006
    Lokation
    Jyllinge
    Indlæg
    57

    Standard

    De har 3 måneder til at behandle sagen i, fra den dato du indleverer papirende. Hvis du opfylder alle kravende og kan stille den sikkerhedsgaranti, så skulle der ikke være noget. Har selv lige stillet den sikkerhedsgaranti nu her, og venter svar MEGET snart :-))
    Thailand er mit andet hjem, er thaigift, og vil gerne afsted igen nu!

  5. #5
    Registreringsdato
    Dec 2009
    Indlæg
    50

    Standard

    RK, tak.
    I mellemtiden kan man vel have besøg på kæreste visa ? (det der varer 6 månedr)

  6. #6
    Registreringsdato
    Jan 2006
    Lokation
    Jyllinge
    Indlæg
    57

    Standard

    Kæresten kan være her i dk på turistvisum i max 3 måneder.
    Søger man familiesamførelse, og indlevere den lige inden at hun oprendelig skulle hjem, så får man 3 måneder max oven i hatten.
    Hvis det skulle gå helt galt og de afslår, ja så har hun fået den tid ekstra, fra da i søgte til i afslaget.
    Hvis alt bare går som planlagt, ja så er det kun ventetiden indtil at hun kan starte i skole
    :-))
    Thailand er mit andet hjem, er thaigift, og vil gerne afsted igen nu!

  7. #7
    Registreringsdato
    Dec 2009
    Indlæg
    50

    Standard

    RK, tak igen
    Nå ja, turistvisum er kun 3 måneder.
    Men man kan få forlængelse hvis man søger familiesammenføring lige inden turistvisum udløber? og hvis det tager max 3 måneder at få tilkendt familiesammenføring, så er der altså mulighed for at hun slet ikke skal rejse hjem !

  8. #8
    Registreringsdato
    Dec 2009
    Indlæg
    50

    Standard praktiske forhold

    Hej
    Er der nogen som kan hjælpe mig lidt mere med erfaring vedrørende "arbejdsgang" m.h.t. boyfriend visa, ægteskab og familiesammenføringsvisa ?

    Sagen er kæresten er i Thailand, en sød pige som jeg har kendt et stykke tid osv., og jeg går ikke blåøjet ind i det. Dette blot for at afværge de mange gode (og venlige) råd om pas nu på hun ikke er en svindler osv. Det punkt er afklaret.

    Så nu vil vi gerne bo i danmark.
    Hvad siger I til:
    Hun kommer til dk på boyfriend visa
    Vi gifter os her inden de 90 dage udløber
    Vi ansøger så om familiesammenføringsvisa straks efter bryllup

    Kan hun så blive her imens vi venter på svar ang familiesammenføringsvisa ?
    Er der flere ting vi skal tænke på ?

    Bob

  9. #9
    Registreringsdato
    Jan 2006
    Lokation
    Danmark
    Indlæg
    1,741

    Standard

    Citer Oprindeligt indsendt af Bob Se indlæg
    Hun kommer til dk på boyfriend visa
    Den visumtype har jeg aldrig hørt om. Er det et visum til en boyfriend? Har man også ladyboyvisa? Spøg til side. Jeg tror, hun kommer til Danmark på et besøgsvisum eller et turistvisum.
    Citer Oprindeligt indsendt af Bob Se indlæg
    Vi gifter os her inden de 90 dage udløber
    Vi ansøger så om familiesammenføringsvisa straks efter bryllup
    Den visumtype har jeg heller aldrig hørt om. Jeg tro, det er permanent opholdstilladelse, til Danmark, hun skal søge om.
    Citer Oprindeligt indsendt af Bob Se indlæg
    Kan hun så blive her imens vi venter på svar ang familiesammenføringsvisa ?
    Er der flere ting vi skal tænke på ?
    Reglerne på området er vist ved at blive ændret, således at den fremmede skal bestå en prøve i dansk og i danske samfundsforhold for at få opholdstilladelse, så jeg tør ikke svare på spørgsmålet.

    Jeg har stillet nogle simple spørgsmål til Udlændingestyrelsen vedrørende prøven, men styrelsen har ikke gidet svare mig.

    Hvis du har stillet en visumgaranti, skal du tænke på at overholde betingelserne. Ellers kan du miste pengene.

    For at kunne blive gift, skal damen medbringe en skrivelse fra ampuren om, at hun er ugift eller evt. skilsmisseattest. Dette skal oversættes til engelsk og legaliseres på det thailandske udenrigsministeriums legaliseringskontor på Chaengwattana Road i Bangkoks nordlige udkant.


    Mvh
    Bent Jensen
    Oversætter mellem bl.a. thai, engelsk, spansk, tysk og dansk.

  10. #10
    Registreringsdato
    Dec 2009
    Indlæg
    50

    Standard

    Bent, tak for svar.
    Med boyfriend visa mener jeg det max 90 dages visa, pigen kan få :-)
    Altså hvor hun har en invitation fra sin boyfriend (mig ;-), og det kan så give max 90 dages visa til DK.
    Det kan man læse om på ambasadens hjemmeside.

    Så jeg har læst på www.nyidanmark.dk at hvis man vil have en udenlandsk (thai) kone til DK, så skal det ske via familiesammenføringsloven.
    Derfor kaldte jeg det familiesammenføringsvisa.

    TAK for tippet med at hun skal have en "ugift" attest fra Ampur. Findes der ikke sådan et kontor i Isaan ? BKK er langt væk...

    Tak igen !

  11. #11
    Registreringsdato
    Jan 2006
    Indlæg
    369

    Standard

    Citer Oprindeligt indsendt af Bob Se indlæg
    Bent, tak for svar.
    Med boyfriend visa mener jeg det max 90 dages visa, pigen kan få :-)
    Altså hvor hun har en invitation fra sin boyfriend (mig ;-), og det kan så give max 90 dages visa til DK.
    Det kan man læse om på ambasadens hjemmeside.

    Så jeg har læst på www.nyidanmark.dk at hvis man vil have en udenlandsk (thai) kone til DK, så skal det ske via familiesammenføringsloven.
    Derfor kaldte jeg det familiesammenføringsvisa.

    TAK for tippet med at hun skal have en "ugift" attest fra Ampur. Findes der ikke sådan et kontor i Isaan ? BKK er langt væk...

    Tak igen !
    Hej,
    Hvis du vil have din "kone" til DK via familiesammenføringen er du jo nødt til at tage til TH
    og gifte dig først!

    vh
    Oui
    16 gange Thailand - Thai gift

  12. #12
    Registreringsdato
    Jan 2006
    Indlæg
    210

    Standard

    Citer Oprindeligt indsendt af Bob Se indlæg
    boyfriend visa

    TAK for tippet med at hun skal have en "ugift" attest fra Ampur. Findes der ikke sådan et kontor i Isaan ? BKK er langt væk...

    Tak igen !
    Der noget med et "fiancee/ din forlovede- visum.

    Der findes mange Amphurs i Isaan. Det er kommunekontoret.
    Hun skal nok paa det lokale i sin hjemby eller hvor hun er tilknyttet.

    (hvor hendes ID er udstedt)

  13. #13
    Registreringsdato
    Dec 2009
    Indlæg
    50

    Standard

    Hej bsa
    Ideen var at gifte sig i DK, og så søge om familiesammenføring

    Senere gifter vi os i thailand med munke osv., men nu her først vil vi gå på rådhus i DK og blive gift så papiret er iorden

  14. #14
    Registreringsdato
    Dec 2009
    Indlæg
    50

    Standard

    Og tak Oui.

    Og inden nogen skriver sjove ting ang forrige mail, så er det ikke meningen at gifte os med munkene ;-)
    Jeg mener at gifte os i traditionel gejstlig forstand i thailand..

  15. #15
    Registreringsdato
    Jan 2006
    Indlæg
    469

    Standard

    Det lokale kommunkontor hedder Thetsabahn.
    Amphur er Provins kontoret ( ala Amt i DK ) og der er såvidt jeg husker 75 af dem.

    Papirer vedr. bryllup - skilsmisse - singe attest,, hører under Amphur. i den provins hvor hun har adresse. ( husbog )
    Mvh... Chris

Lignende emner

  1. at gifte sig i thailand
    Af matrix i forum Generelt
    Svar: 5
    Nyeste indlæg: 14-01-08, 04:54
  2. Gifte sig med en thai i thailand
    Af matrix i forum Generelt
    Svar: 6
    Nyeste indlæg: 08-10-07, 19:34

Regler for indlæg

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • Du kan ikke vedhæfte filer og billeder
  • You may not edit your posts
  •