Annoncering

Collapse
No announcement yet.

The Kee Resort & Spa

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tid
 • Show
Clear All
new posts

 • The Kee Resort & Spa

  Hejsa folkens. Vi er 3 gutter der planlægger at drage afsted mod patong beach d. 27 februar til og med 11 marts. Vi har udset os hotellet The Kee Resort & Spa, da det skulle være muligt at spare en hel del på dette hotel, kombineret med thai airways. Vi drager egentlig afsted med formålet rent afslapning, men da vi er i alderen 21-22, må der også gerne være mulighed for et par byture i løbet af de 2 uger, samt rig mulighed for oplevelser om dagen.

  Yderligere kunne det være rart at høre omkring området, ligger det for tæt på centrum, og burde vi derfor vælge noget mere yderligt i området? Jeg ser glædeligt på foreslag der kunne forbedre vores ferie!

  Mvh Marco.

 • #2
  Jeg tror ikke at i kommer til at mangle noget ang. byture for i kommer til at bo hvor alt nattelivet er. men med den pris i skal give for dette hotel må i have kassen, så på Hotellet er der sikkert en tur bod hvor de sælger oplevelser om dagen til dobbelt pris af hvad hvad i skal give i alle de små tur selskaber som i vil finde på hele strandpromenaden. men her er et par bud Speeds båd tur til Phi Phi, Freedom Beach Similan Island, James Bond Island, Lej en Knallert (lad være med at køre når har drukket) også lav jeres egen tur kør til Big Budda Phuket Town. med hensyn til knallert leje selv om du tror du har øjenkontakt med en Thai så tro ikke de kører som regel alligevel. god tur til jer, er der selv fra 01-02-2012 til 14-03-2012 så måske vores veje mødes :-)
  Thailand mange gange,Krabi, Kanchanaburi, U.Ratchathani,Phuket,Nong Kai,Laos,Cambodia & Singapore

  Comment

  Working...
  X