Annoncering

Collapse
No announcement yet.

Kopi varer

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tid
 • Show
Clear All
new posts

 • #16
  don't worry

  I Danmark kan du som forbruger lovligt både købe og bruge kopivarer. Du kan også frit medbringe kopivarer til Danmark efter en rejse til et andet EU-land.

  Ved hjemkomst fra et land uden for EU kan du medbringe kopivarer, hvis de har en samlet værdi af under 1.350 kr., forudsat det er til privat forbrug og varerne indføres som en del af dit personlige rejsegods.

  Overstiger værdien 1.350 kr., risikerer du at skulle betale moms og afgifter, og du risikerer, at tolderen tilbageholder kopivaren og underretter rettighedshaveren om, at du har forsøgt at indføre en kopivare. Hvis rettighedshaveren mener, at forsøget på at indføre kopivarerne til Danmark er sket som et led i erhvervsmæssig handel, kan han vælge at anlægge en retssag imod dig og kræve konfiskation og erstatning.

  Ønsker rettighedshaveren ikke at anlægge retssag, får du varen udleveret igen.
  - med andre ord, så skal du indføre en del af de samme produkter før det vil kunne bevises at du indfører i erhvervsmæssig sammenhæng.. Så hvis du køber een jakke, eet par solbriller osv. så skulle der altså ikke være nogen problemer..

  Comment


  • #17
   Katana skrev
   "Du kan også frit medbringe kopivarer til Danmark efter en rejse til et andet EU-land."
   Pas på, det kan være ulovligt at indkøbe kopivarer i det land du befinder dig i. Det er dit eget ansvar, når du handler. F.eks i Italien er det ulovligt at kope kopivarer, og straffes med store bøder.
   Besøgt Thailand flere gange..
   b.la. Chiang Mai, Chiang Dao, Chiang Rai, Bangkok, HuaHin, Kho Samui, Krabi, Ao Nang, Phuket, Thai Muang, Khao Lak mm.

   Comment

   Working...
   X