Chiang Mai

Blomster vandes i Chiang Mai

Chiang Mai

I Thailand er der mulighed for mod syd at opleve fabelagtige strande og mod nord er der jungle, bjerge og en lokalbefolkning, der tager imod dig med åbne arme. Sådan er det at besøge Chiang Mai, der er porten mod nord. Uanset om du vil opleve templer eller trekke i bjergene er det muligt i Chiang Mai – se her hvorfor: Chiang Mai – Hovedstaden mod nord.

Vil du besøge det nordligste Thailand er det helt sikkert Chiang Rai du skal til. Her finder du charmerende åndehuller, flere templer og igen er der gode muligheder for trekkingture. Her kan du også finde mere viden om de lokale bjergstammer og tage en tur på Mae Kok floden, som er en spændende oplevelse – find ud af mere her: Chiang Rai – har meget at byde på.

I det nordlige Thailand finder du Chiang Mai, der også bliver kaldt hovedstaden mod nord. Det er en charmerende by hvor du kan slappe af, lade op til nye eventyr og hygge dig med at gå rundt i. Der er blandt andet zoologisk have, markeder og mulighed for at besøge Dronning Sirikits Botaniske have. Der er også mulighed for at besøge Measa Elephant Camp, hvor du kan komme helt tæt på elefanterne – så Chiang Mai er helt sikkert et besøg værd – hvis du gerne vil opleve det nordlige Thailand. Læs om den charmerende by her: Selve byen Chiang Mai.

Når du er i det nordlige Thailand er naturen en af de ting, du gerne vil bruge noget tid på. Mulighederne for trekking er store og du kan komme på guidede ture – både en dages og flere dages oplevelser – så det handler bare om at komme i gang. Det er ofte med udgangspunkt fra Chiang Mai og så op i bjergområderne, hvor du har mulighed for at støde på flere forskellige stammefolk. Læs meget mere om Chiang Mai og naturen, der indbyder til flotte naturoplevelser lige her: Chiang Mai – oplev den smukke natur.

Trekking i det nordlige Thailand

Der er oplevelser ude i naturen, hvor du i det nordlige Thailand kan finde mange muligheder for trekking. Her tænkes der specifikt ture, som går ud fra Chiang Rai og Chiang Mai – hvor du i Chiang Dao området kan finde et varieret dyreliv, en fantastisk fauna og en skøn natur, som vil betage dig igen og igen – oplev trekking i det nordlige Thailand – se mere her: Trekking i det nordlige Thailand.