Billeder til Thailand.dk – Thailandske billeder

Thailandske billeder – Dine billeder – andres drømme

Vi ønsker hele tiden, at du som medlem får det optimale ud af tiden her på Thailand.dk og vi brug for din hjælp til at optimere siden, så den bliver endnu mere fantastisk at bruge.

Vil du være med til at udvikle Thailand.dk, så du kan blive ved med at få spændende artikler, værdifulde tips og give andre brugere mulighed for at se dine fantastiske feriefotos, vil vi her på Thailand.dk gerne spørge dig om noget.

Vi har løbende brug for opdaterede billeder til vores mange artikler og beskrivelser af hoteller med mere. Derfor vil det være helt perfekt, at du giver os mulighed for at bruge dine feriebilleder og du får lov til at reklamere for dine evner som fotograf.

Dine billeder vil blive set af flere tusinde og derfor vil du opleve en god eksponering – du vil blive en del af den største danske rejseside om Thailand og vi bliver meget glade, fordi vi netop får lov at bruge dine billeder.

Du kan altid se hvor vi mangler billeder fra og har du billeder, der er tidssvarende og viser de flotte områder, som findes i Thailand – er du altid mere end velkommen til at henvende dig her på siden til os.

Thai pige på floating market i Bangkok

Hvorfor skal du gøre det

  • Dine billeder vil blive set af flere tusinde besøgende
  • Du får mulighed for at dele dine feriefotos og vi får mulighed for at vise dem på siden
  • Vi får mulighed for at holde siden opdateret og kan derved skabe endnu bedre indhold for dig og andre, der bruger Thailand.dk

Vi håber du har lyst til at dele dine feriefotos med andre – det vil være med til at gøre en stor forskel og du vil løbende blive holdt opdateret med hvilke destinationer, vi mangler at få nye billeder fra.

Har du billeder fra Thailand, der er tidssvarende og fra nogle af de destinationer vi mangler, er du velkommen til at benytte dig af kontaktformularen på siden – brug kontaktformularen lige her.

Oversigt over bidragsydere

En stor tak skal lyde til alle, som har bidraget med flotte thailandbilleder til hjemmesiden, som samlet set er med til at give vores besøgende en mere autentisk oplevelse af forholdende i Thailand: Jette Flensborg

Thailand destinationer:

Vi vil gerne have endnu flere billeder, og vi mangler især fra følgende steder: Chiang Mai, Phi Phi øerne, Khao Lak, Koh Tao, Koh Samet, Koh Lanta, Koh Pha-Ngan, Petchaburi, Mekong River og Trang Islands.