Seværdigheder i Bangkok – du skal opleve

Her finder du en række seværdigheder du skal opleve i Bangkok – se mere her

Når du ankommer til Bangkok, mærker du hurtigt hvor stor en millionby, du er ankommet til og det giver dig selvfølgelig en lang række af muligheder for oplevelser du ikke finder andre steder i verden. Vil du gerne finde ud af hvilke oplevelser, du skal være en del af, så læs med lige her – du kommer ikke til at fortryde det.

Grand Palace i Bangkok blev bygget i 1782 er en kendt turist destination.

Den absolut største seværdighed

Der er en del af Bangkok, der bliver kaldt Old City og det i denne del af Bangkok du finder en af de seværdigheder hvor du kommer til at bruge lidt tid. Det er nemlig Grand Palace og Wat Prakeaw – Der betegnes som det ultimative must-see i Bangkok.

Grand Palace er bygget i 1782 og har været hjemsted for den thailandske konge, det kongelige hof og har i en længere periode også været hjem for den administrative del af regeringen i Thailand. Grand Palace er en smuk arkitektonisk perle, der er lavet af håndværkere, som har haft et ønske om at fremvise det bedste til det thailandske folk.

Grand Palace er en smuk arkitektonisk perle og er nok den største turistattraktion i Bangkok.

Det vil være godt at sætte en dag af til besøget i Grand Palace, da du skal igennem en lang række af bygninger, der har hver deres historie. Nogle af bygningerne har været brugt til krigsministerium og andre har været brugt til kongens besøgende, så giv dig god tid, sørg for at få det hele med og sug alle indtrykkene til dig – du kommer ikke til at fortryde det.

Når du skal besøge Grand Palace, er det meget vigtigt du husker at følge den dresscode, som er påkrævet. Vil du gerne have adgang til templet, der ligger sammen med Grand Palace, der har navnet The Temple of the Emerald Buddha, skal du have lange bukser og skjorte på som mand og som kvinde er det også sådan. Der må ikke være nøgne skuldre osv. Har du glemt det eller har du ikke det helt rigtige tøj på, kan du mod depositum få lov til at låne noget tøj i den nærliggende stand.

Husk lange bukser og skjorte når du besøger The Temple of the Emerald Buddha.

Under dit besøg i Bangkok må du ikke snyde dig selv for denne oplevelse, der sikrer dig ferieminder, som er uudslettelige og bare det at betragte de mange unikke detaljer i det fantastiske bygningsværk som Grand Palace er en del af, er nok til at turen er en succes.

Khao San Road – når vest møder øst

Der er ikke andre steder i verden hvor kulturen støder sammen på den måde, den gør på denne vej. Khao San Road er et univers for backpackere, der kommer fra hele verden og det giver en kultur og stemning, der er meget ubekymret, oplevelsesrig og sofistikeret. Det er som om, der har været en kamp mellem den østlige og vestlige kultur, hvor farangerne, dér er udlændingene har bragt meget med sig til netop denne del af Bangkok – hvilket de fordomsfrie thailændere nyder godt af – og dem er der mange af.

Khao San Road er kultur og stemning især kendt af backpacker men også godt besøgt af helt almindelige mennesker.

Den ubekymrede og levende stemning som Khao San Road er fyldt af, sammen med masser af neonlys, natteliv og ungdommelige touch, er med til at gøre det til en spændende seværdighed for dig, der ikke selv er backpacker.

Bruger du en aften i dette område, vil du opleve en hel verden af aktiviteter, sydende gadekøkkener og barer, hvor snakken går lystigt om alle de oplevelser man har haft – prøv det, du kommer ikke til at fortryde det.

Bangkok Khlongs

Er du til søvejen, er der stadigvæk mulighed for at komme frem og tilbage i Bangkoks mange kanaler, hvor du kan opleve en række spændende bygninger, broer og bare nyde stemningen ombord på et rivercruise. Det kan også lade sig gøre at komme ud på en restaurant, der mens du spiser, bringer dig rundt på floden.

Udforsk kanalerne og livet langs med floden ombord på en Long-tail båd.

Det er en speciel atmosfære, der er om bord på bådene, så det er absolut en seværdighed, der er værd at opleve. Har du mulighed for at tage en aftentur, når alle lysene begynder at blive tændt, vil du kunne få nogle fantastiske syn – for her er der virkelig tale om en skyline, der er unik.

Long-tail passagerer står og griner i mens Long-tail båden suser frem til næste stop på ruten.

Der er flere ruter og linjer du kan vælger at tage, så alt efter hvad du gerne vil med turen på vandet, vil det være godt at spørge en lokal om hvilken rute, der indeholder flest seværdigheder eller spændende oplevelser på nuværende tidspunkt. Du får en flot oplevelse ved at bruge søvejen til at komme frem – så oplev østens Venedig, du kommer ikke til at fortryde det.

Bangkok fortryller dig

Med de mange muligheder for at vælge både vandvejen, opleve et univers af både backpackere og turister og ikke mindst Grand Palace, så er Bangkok en by, der med god grund fortryller en. De mange seværdigheder, hvor du har fået fornemmelsen af 3 af dem lige her, giver gerne en lyst til endnu flere oplevelser – og der er masser af dem i vente endnu.

Der findes mange både store og små templer, museer, monumenter og andre seværdigheder som du bør besøge under dit ophold i Bangkok. Det er ikke sikkert du kan nå dem alle første gang du er i byen – og derfor kommer du også gerne tilbage igen og igen, for Bangkok er en by, der drager en til sig – der er en form for ubeskrivelig magi – som giver dig lyst til at komme tilbage til byen, også selv om du har været der flere gange: Bangkok – byen med den ubeskrivelige magi.