Fantastiske attraktioner i Bangkok

Oplevelser og seværdigheder står i kø – også til dig

Når du har lært vejene at kende i Bangkok,  har du alle muligheder for at komme til at opleve, både de kendte og mindre kendte attraktioner som Bangkok byder på. Uanset om du er til markeder, vandland eller superbe restauranter, vil du her finde muligheden for at lære dem bedre at kende.
Forlystelsesparken Dream World i Bangkok

Dreamworld og Ancient City

Dreamworld er hvad Tivoli og Lalandia tilsammen vil være. En verden af underholdning for både store og små, hvor der er forlystelser af enhver art til både børn og barnlige sjæle. Fantastiske vandrutschebaner, hvor garantien for at blive våd helt sikkert er til stede, hyggelige børnekaruseller, som de mindre børn gerne vil prøve igen og igen, almindelige rutschebaner og ikke mindst en mindre by beklædt i sne, hvor der også er en god kælkebakke.

Siger forlystelser som det flyvende tæppe, radiobiler, river rafting/grand canyon, rutschebaner med loop og børnekaruseller dig noget, så er du sikret en fantastisk dag med familien i en verden af forlystelser. Der er mulighed for at købe en pakke, hvor du kan komme ind til alle forlystelser, spise frokost og prøve forlystelserne igen og igen til en forholdsvis skarp pris.

Når du vælger at besøge the Ancient City, er du på en rejse, der vil lede dig tilbage til fortidens Thailand, en rejse der skridt for skridt ad vejen, vil føre dig længere og længere tilbage i tiden. Der er i alt 116 bygninger og monumenter, der alle fører dig tilbage i tiden, for at oplyse dig om de forskellige tidsperioder i Thailand.

Det er en fantastisk rejse igennem kulturrigdom, som meget sjældent har set sin lige, og det finder du også allerede tidligt ud af. Det er et stort område omgivet af skov, delt af floder og med bygninger og ruiner, hvor den ene er flottere end den anden. Du vil blive bjergtaget af skønheden som bygningerne giver og føle dig henført til det gamle Thailand.

Her er det virkeligt kulturel rigdom du finder, og det er til overkommelige priser for både dig og familien. Når du er i Thailand, er det helt sikkert en oplevelse du ikke må gå glip af.

Grand Palace – Must See

Et yderst spektakulært bygningsværk kommer til syne, når du skal besøge Grand Palace, som er en must see når du er i Bangkok. Bygningen er fra 1782 og er hjemsted for kongen af Thailand, retslige handlinger og regeringen har også til her. Her valfarter hvert år mange turister, der gerne vil se den fantastiske arkitektur og de flotte bygninger, som i og for sig er en hyldest til det thailandske folk, for deres kunnen.

Der er forholdsvis stramme dresscodes under besøget ved Grand Palace og disse skal følges til punkt og prikke. Mænd skal have lange bukser på og trøjer hvor der er ærmer. Du må heller ikke være barfodet og det mest respektfulde vil være ordentlige sko. Når det gælder kvinder, skal du være klædt på i nogenlunde samme stil. Er du ikke klædt på efter reglerne, kan det mod depositum, lade sig gøre at låne tøj.

Grunden til det pæne tøj skal ses på baggrund af, at en af de helligste templer ligger her ved Grand Palace. Er du til smukke kulturelle bygninger, er der ingen vej uden om et besøg til Grand Palace.

Dusit Zoo

I Bangkok findes der også en zoologisk have, der helt sikkert er et besøg værd. Med over 1600 forskellige dyrearter, både lokale og fra mange steder rundt om i verden, er der her mulighed for at besøge en zoologisk have, der ligger midt i byen. Der er i snit 2.5 millioner besøgende i denne zoologiske have hvert år, som har eksisteret i mere end 60 år. I forhold til de dekreter, der er blevet udstukket af kongen i Thailand, lever Dusit Zoo op til dem alle, og derfor er det også et besøg værd.

Vil du have en dag i dit eget tempo i Bangkok, er der store muligheder for dette i Dusit Zoo, som også har rekreative områder. Samtidig er der flere steder også mulighed for at komme i nærkontakt med havens dyr. Tag på afslapning midt i storbyen og oplev en grøn oase fyldt med dyreliv, ved at besøge Dusit Zoo.

Markeder i Bangkok

Markedspladser er der flere af i Bangkok og det ene er mere spændende end det andet. Her har du muligheder for at gøre nogle gode køb og blive fascineret af atmosfæren og stemningen, som følger med disse markeder.

Der er blandt andet mulighed for at opleve et flydende marked, der hedder Damnoen Saduak. Da det ikke ligger i selve Bangkok, men stadigvæk er en kæmpe oplevelse, er det absolut anbefalsesværdigt, at opleve dette marked. Det er små både på floden, hvor der bliver solgt og købt varer af enhver art. Først og fremmest er det ofte fødevarer, der bliver handlet og for dig og mig, er det spændende at se hvordan handlen foregår, hvad der bliver købt og solgt og at opleve stemningen på selve markedet.

Chatujak weekend marked, er et af de andre markeder, som også er muligt at opleve i selve Bangkok. Her er der mulighed for at købe mange forskellige ting også, dog er der lagt meget vægt på smykker, statuer og andre former for brugskunst. Lad dig opsluge af et marked, hvor østens mysterier kan komme helt ind under huden.

Uanset hvor meget tid du har i Bangkok, kan det være svært at nå og opleve alle de mange oplevelser, der venter en. Det er også derfor du kommer tilbage gang efter gang og gerne vil opleve lidt mere af byen og den atmosfære, som findes i Bangkok.

Der er endnu flere ting at opleve i Bangkok, og derfor skal du heller ikke snydes for endnu flere oplevelser her. Uanset om du er til afslapning eller gang i den, kan der i Bangkok altid være oplevelser at finde, der passer lige i dit kram. Find endnu flere oplevelser i Bangkok. Asiens superby – Bangkok