Du skal opleve Bangkok, når du tager til Thailand

En millionby der aldrig sover, giver store oplevelser til dig

Vælger du at besøge Bangkok, når du tager til Thailand er der en millionby uden sin lige i vente, der kan gøre dig forpustet, forny dit syn på livet og muligheden for at blive forelsket i atmosfæren er også til stede. Det er en by med en puls, der er helt sin egen og det oplever du allerede når du lander med flyveren i Suvarnabhumi.

Er du på vej til byen, vil der være et par gode ting, at have sat sig ind i, før du rammer selve byen. Der er enkelte elementer, der ikke opfører sig, som det bør sig høre og gør og målrettet laver tricks mod netop turister, hvor der er mange tuk-tuk chauffører og flinke folk, der gerne vil ”hjælpe” dig, hvor du så kan ende med at havne ved en skrædder med meget påtrængende sælgere.

Det bedste du kan gøre, er at sætte dig ind i forholdene, vær bevidst om det, og virk selvsikker, så er du nemlig ikke så meget ved, for de få ”elementer” Jeg tager gerne til Bangkok igen og igen, så bliv ikke afskrækket, byen er alt for fantastisk og oplevelserne som sagt kæmpe store, så det vil være synd at snyde sig selv for det.

Vælger du at besøge Bangkok, når du tager til Thailand er der en millionby uden sin lige i vente

Hoteller, Skræddere og indkøbscentre

Vel ankommet til det centrale Bangkok skal der findes hoteller, hvor du ønsker at overnatte, for med stor sandsynlighed når du ikke ret meget andet på hotellet, da byen byder ind med muligheder af enhver art, uanset om du er til et skrædderbesøg, hvor du kan spare mange penge på selv skræddersyede kjoler, smokinger, skjorter og jakkesæt, Eller gerne vil bruge tiden på de spændende indkøbscentre, der er i byen, hvor det kan lade sig gøre at finde alt mellem himmel og jord. Dette er bare 2 eksempler på hvad tiden kan komme til at gå med, bare vent og se.

Find ud af hvilken type hotel du er til og vælg så et i det niveau, der passer dig. Da thaierne er servicemindede folk, vil du på selv det mindste hotel komme til at opleve god service. Alt efter hvad der ønskes af hotellet, er der rig mulighed for at finde det helt rigtige, for hoteller er der mange af i Bangkok.

De store gader eller veje

Gaderne i Bangkok er der mange af, og der er specielt et par de helt store, som vil være gode at lære og kende lidt, inden du kommer til Bangkok. Kender du ikke til dem, skal du nok komme til at lære dem at kende, du kan bare få endnu mere ud af, at kende lidt til dem i forvejen.

Silom Road

Her finder du Bangkoks business street eller forretningsgade, hvor mange banker og forsikringsselskaber ligger. I den lange gade, er der også stor mulighed for at handle i de mange butikker, som også findes her. Silom Road er beliggende tæt ved floden og det er her muligt at finde det fantastiske Lebua State Tower, som er en 63 etager høj bygning, hvor der ligger en meget berømt restaurant på toppen, navnet på den er Sirocco.

Vil du opleve et stort marked, med alskens varer til salg, er der også mulighed for det på Silom Road, da området Patpong også ligger her. Der findes her et natmarked, der åbner kl. 18.00 og som du måske allerede ved, er der også andet en natmarkedet og beerbars her, da Patpong også er kendt som et af Bangkoks mere uartige steder, også kaldet et Red light district, så oplevelserne er mangfoldige i denne del af Silom Road.

Når du vælger Silom Road, er det også vigtigt at komme forbi hindutemplet Sri Mariamman, der udefra kan virke lidt kedeligt, men faktisk er et af de vigtigste templer for hinduerne i Bangkok. Husk også at komme forbi markedet Soi Pradit, hvor humøret er højt og stemningen lige så, det er et rigtigt godt lokalt marked.

Khao San Road og Sukhumvit Road

2 vidt forskellige gader, der hver for sig kan byde på mange oplevelser af enhver art. Hvis du vælger at starte med Khao San Road – finder du med det samme et backpacker univers, der er helt fantastisk. Du finder utallige backpackere fra alle nationer her og lige nord for Khao San Road har du både Democracy Monument og Grand Palace, som også er steder, der skal opleves.

Vælger du i stedet Sukhumvit Road, er det gaden med mange hoteller, barer og markeder, hvor der kan findes mange spændende ting. Her er der i sidegaderne også mange gadekøkkener, der kan være utroligt stemningsfyldte at besøge. På denne vej kan du også finde det eksklusive shoppingcenter Emporium, som ofte er her de finere folk handler, da priserne er relativt høje.

Husk også at bruge Skytrain når du er i Bangkok. Det letter transporten og der er mange stationer, der ligger ud til både attraktioner, shoppingcentre og Siam Square, som også er Bangkoks største handelsområde.

Siam Square

Er du til Karaoke, som asiaterne er rigtig glade for, kan du godt lide at spise ude og vil en tur i en thailandsk biograf være spændende, så er det Siam Square du skal besøge. Dette er centrum for alle Bangkoks shoppingmuligheder, hvor blandt andet MBK som det kæmpe store shoppingcenter hedder, har butikker af enhver art. Der findes over 2000 butikker, hvor nogle af dem har faste priser, andre er med på at handle om tingene og det er alt lige fra tørklæder til mobiltelefoner, der kan købes her. Husk også at udnytte chancen for en god massage, som også er til at finde her.

Besøg også Siam Paragon, Siam Discovery Center og Siam Aragon, hvor sidstnævnte er et indkøbscenter med over 250 butikker, hvor alle mærkevarerne findes. En anden mulighed på Siam Square er også Hinduguden Brahma, der er en helligdom, som skulle give lykke og velstand.

Kender du til disse 4 gader og veje i Bangkok, er du allerede godt i gang med at opleve en stor del af Bangkoks fantastiske tilbud, der er heldigvis mange flere at finde, så forbered dig på endnu flere attraktioner i Bangkok.