Damnoen Saduak Floating Market – Idyllisk og fyldt med traditioner

Idyllisk og fyldt med traditioner

Der er mange grunde til at besøge Damnoen Saduak Floating Market, der ligger i en af de centrale provinser i Thailand. Her kan du opleve en idyllisk og meget traditionsfyldt begivenhed, når der bliver handlet op og ned af floden, både mellem de lokale og de mange turister, som besøger stedet.

Beskyttende bambushatte på, ved Damnoen Saduak Floating Market, så man bliver skærmet af for solens stråler.

De lokale padler op og ned af floden og du kan flere steder opleve højlydte udbrud under en handel. Det er et fascinerende syn, som møder dig, når du kigger ud på de mange både hvor de handlende sidder med deres beskyttende bambushatte på, så de bliver skærmet af for solens stråler.

To kvindelige turister tager fotos med deres kameraer ved Damnoen Saduak Floating Market

Du kan opleve byttehandler, salg og køb af råvarer og meget mere, når du vælger at besøge dette spektakulære flydende marked, som viser hvor vigtig en handelsplads floden har været og stadigvæk er.

Damnoen Saduak Floating Market – En smilende lokal padler forbi talrige både, hvor de handlende sidder og sælger frugter

Tag derfor til Ratchaburi og oplev Damnoen Saduak Floating Market – en fantastisk oplevelse.

Er du i Bangkok og vil du gerne shoppe under ferien i Thailand, er der et marked, hvor stemningen er helt unik og noget man skal opleve. Besøg et spændende marked her: Chatujak Weekend Market – Ubekymret shopping i verdensklasse.