Chatujak Weekend Market

Chatujak Weekend Market – Ubekymret shopping i verdensklasse

Er du på ferie i Bangkok, er der en hel række af seværdigheder, der skal opleves og en af de bedste er helt sikkert Chatujak Weekend Market, hvor du kan nyde ubekymret shopping i verdensklasse.

Chatujak Weekend Market 1

Det kan også sagtens lade sig gøre at besøge Chatujak i hverdagene, dog er det i weekenden at markedet viser sig fra sin bedste side, hvor der tilbydes vidt forskellige ting – det kan være træfigurer, små metalskabe, dukker, skulpturer, smykker og bøger – bare for at nævne nogle eksempler.

Den atmosfære der møder dig er ikke noget du finder andre steder, så vil du gerne ud at shoppe på et marked, skylder du dig selv at tage forbi Chatujak Weekend Market, som er let at komme til uanset om du vælger at tage taxa, bus eller skytrain.

Chatujak Weekend Market 2

Har du ikke besøgt Chatujak Weekend Market før, så husk at gøre det næste gang du kommer til Thailand – det er én unik oplevelse.

Lave priser og fantastisk atmosfære

Vil du opleve autentisk stemning på et af de mest spændende markeder i Thailand, så er en oplevelse på Chatujak Weekend Market helt sikkert noget for dig. Du kommer til at opleve en fantastisk atmosfære og lave priser.

Chatujak Weekend Market 3

Beliggende i Bangkok giver det mange turister mulighed for at afsætte en halv dag, hvor de kan gå på ubekymret shopping, finde varer fra alle verdenshjørner og få en frokost på en af de mange hyggelige restauranter, der findes på markedet. Her er det muligt at finde thai, europæisk, kinesisk eller japansk inspirerede restauranter, der byder på en god frokost.

Når du ankommer til markedet, skal du forberede dig på at blive betaget af det syn, som møder dig. Der er fyldt op med spændende smykker, skulpturer, tøj, træfigurer, bøger, dukker og mange andre varer. Det bliver derfor svært at komme hjem uden en eller anden ting fra Chatujak Weekend Market.

Når du har brugt en dag eller to på Chatujak Weekend Market så kunne du jo overveje at besøge den vidunderlig ø Koh Samui. Koh Samui er en af de mange smukke øer i Thailand, som byder på flere vidunderlige dykkerspots, så forbered dig allerede på oplevelser under vand, hvor du kan opleve alt lige fra skildpadder til store hajer. Se mere lige her: Koh Samui – Her skal du dykke.