Billige hoteller i Bangkok på New Petchbury Road

Et væld af oplevelser, tæt på både lufthavn og centrale dele af Bangkok

New Petchbury Road er den østlige ende af Petchbury Road, som er en af byens længste veje. Vejen strækker sig fra den østlige udkant og helt ind til centrum af byen. Vejen ligger tæt på områder som Siam, Chidlom Ploenchit og Pratunam, men en anelse mere i udkanten af centrum og dermed tættere på lufthavnen.

Området bugner af muligheder. Du kan både finde sjove, familieorienterede aktiviteter, spændende aktiviteter for turister i alle aldre, skønne spisesteder og shopping. Ikke langt herfra, i Siam, finder du adskillige biografer og du kan også nemt komme til Thailands højeste bygning, Baiyoke Sky Hotel.

Hvis shopping trækker kan du besøge det store indkøbscenter Platinum Fashion Mall, hvor du finder alskens modetøj engros. Går dine interesser mere i retning af IT, er her faktisk et butikscenter, som har fokus på IT-tilbehør, software, andre teknologiske vidundere, der relaterer sig til IT. Stedet hedder Pantip Plaza og sælger også MP3-afspillere og digitale kameraer samt ikke mindst dvd’er. Uanset om man er interesseret i at købe noget eller ej, er det et fascinerende sted at besøge.

I New Petchbury Road vil du navnlig have gavn af undergrundsbanen, MRT (metroen), som har en station her, og som hurtigt og nemt kan bringe dig til andre dele af byen. Længere inde af Petchbury Road går også Skytrain, BTS (højbanen).

I det følgende præsenterer vi nogle gode, billige hoteller på New Petchbury Road.

FX Hotel Makkasan

Med toget fra Suvarnabhumi Airport kan du på lidt over et kvarter være ved FX Hotel Makkasan, fordi hotellet ligger lige stationen Airport Rail Link Station. Dette hotel er et mindre sted med i alt 78 værelser holdt i en enkel indretning med glade farver. I nærområdet omkring hoteller ligger en skole, et par tårne og Times Square. Desuden finder du også her et shoppingcenter og der er blot omkring ti minutter til Platinum Fashion Mall og ikke meget længere til Queen Sirikit National Convention Center. Hotellet ligger tæt på flere andre, blandt andet Unico Premier Metrolink, og ikke langt derfra er et regulært hotelområde, hvor det vrimler med hoteller.

P2 Boutique Hotel

P2 Boutique Hotel er endnu mindre med 64 værelser. Hotellet har restaurant med internationalt køkken en coffee lounge, hvor du kan få retter til den lille sult. Stedet arrangerer gerne ture eller sælger billetter til seværdigheder, hvis du har planer om at opleve nogle af de spændende attraktioner. Du har blot en halv times transporttid til lufthavnen herfra. Stedet giver dig rig lejlighed til at gøre indkøb og studere områdets mode-tendenser, for flere store shoppingcentre befinder sig i nærheden. Adskillige andre hoteller er at finde i samme nærområde, blandt andet Bangkok Palace Hotel, som præsenteres her på sitet og Pratunam City Inn.

Bangkok Palace Hotel

Ligeledes centralt ligger Bangkok Palace Hotel, som befinder sig midt i dette summende handels-, shopping- og underholdningsdistrikt i Bangkok. Hotellet befinder sig blot få minutter fra lufthavnen og i gåafstand fra byens shoppinggader. Du tilbydes også nyrenoverede værelser og restaurant med et menukort, der er helt up-to-date med de mest moderne retter. Hotellet byder blandt andet på swimmingpool, jacuzzi og massage og der er en butiksarkade i selve bygningen. I Pranuman-området, som hotellet ligger i, har du mulighed for at besøge byens berømte tøjmarked, ligesom der ikke er langt til infrastruktur og til world trade center. Dette hotel ligger tæt på både P2 Boutique Hotel, The Ecotel Bangkok og flere andre.

Amari Atrium Bangkok

Amari Atrium Bangkok er et andet hotel som ligger få minutter med undergrundsbane, MRT (metro) fra byens erhvervs-, underholdnings- og butikscentre. Hotellet selv byder på en rolig atmosfære, terrasse med swimmingpool og jacuzzi, skønhedssalon og massage. Der er desuden fitness center og healt club. Og så byder hotellet ikke mindst shuttle bus ind til de forskellige seværdigheder og shopping-områder i Bangkok. Steder som Golden Jubilee Hall og Queen Siriki National Convention Centre er blot ti-femten minutter derfra (på henholdsvis gåben og med taxi) og du kan med tog være i Sukhumvit Roads shoppingområde på blot fem-ti minutter. Hotellet ligger ca. 1,4 km fra det fantastiske Grande Centre Point Terminal 21 og det her på sitet beskrevne FX Hotel Makkasan.

Amari Residences Bangkok

Et andet godt valg er Amari Residences Bangkok. Her finder du et mindre hotel med i alt 128 værelser og moderne hjemlig indretning. Det ligger lige over Bangkok Hospital og tæt på handelscentrum og på forskellige seværdigheder i Bangkok. Både undergrundsbanden, MRT (metroen) og Airport Link-toget, som går fra centrum ud til Suvarnabhumi Airport, finder du i kort afstand fra hotellet. Hotellet tilbyder shuttle-bus til andre nærliggende stationer, så du har optimale muligheder for at komme omkring fra dette udgangspunkt. Det tager blot 15 minutter i taxi hvis du vil ind til centrum. Ønsker du at nyde tiden på hotellet, er der også gode muligheder for det: der er udendørs swimmingpool, tagterrasse, fitnessrum, en negleshop og et bibliotek og hotellet tilbyder massage.

Der er altså masser af muligheder for billig overnatning tæt på by og lufthavn.