Bangkok – byen med den ubeskrivelige magi

Vil du opleve en by fyldt med magi og mystik, så drager du til østen og finder Bangkok

Der er alle muligheder for at opleve Bangkok på en måde, der drager dig tilbage til byen igen og igen. Uanset om du er voksen eller barn, vil der altid være oplevelser til dig, som giver dig lyst til at besøge byen igen. Det er den magi, der på en eller anden måde ikke er helt til at beskrive – en del af forklaringen – skal findes ved de mange seværdigheder, der er i byen, hvor du både finder noget til unge og voksne. Læs med her, hvor du finder en lang række spændende seværdigheder, der er værd at bruge tid på i Bangkok.

Fra A til C i Bangkok

Når du vælger at besøge Bangkok, er det svært at nå alle seværdighederne på én tur. Vil du gerne vide hvilke muligheder du har, så vil der her blive listet en række spændende seværdigheder op, der alle kan være med til at give gode ferieminder.

Ananta Samakhom Throne Hall – Er et fantastisk to-etagers hvidt marmor palads, hvor der i dag holdes statslige begivenheder og flere af de kongelige begivenheder finder også sted her. Historien bag bygningen, er en bestilling af kong Rama V i 1907 og det bærer arkitekturen tydeligt præg af – er du det mindste interesseret i arkitektur, vil du med stor fornøjelse kunne vælge turen til Ananta Samakhom Throne Hall.

Assumption Cathedral – Den vigtigste romersk-katolske domkirke, der findes i Bangkok. Her kan en katolsk vielse virkelig komme op på et højt niveau, så har du muligheden for at blive inviteret til en, er det med at sige ja – uden at tøve.

Baiyoke Tower II – Med en højde på 304 meter og 85 etager

Baiyoke Tower II – Med en højde på 304 meter og 85 etager, er der her en bygning med den højeste skyline i hele Thailand. Det er muligt at komme op til 77. Etage og benytte det offentlige observatorium, hvis du ikke vil op til øverste etage og opleve et 360 graders view ud over byen. Har du først oplevet dette, bliver det en tilbagevendende begivenhed – for synet er ganske ekstraordinært fra øverste etage.

På toppen af Baiyoke Tower II kan du opleve et 360 graders view ud over byen

Benjasiri Park – En af de mange betagende parker du finder rundt om i millionbyen. Det er et fantastisk syn, hvor du rundt om parken har skyskrabere og andre bygninger og så kan du ellers opleve roen og stilheden i parken. Parken her blev bygget i 1992 for at fejre dronning Sirikit 60-års fødselsdag og derfor bliver denne park også ofte benævnt som Dronningens Park.

Børnenes Discovery Museum – Alt for ofte bliver et museum sammenlignet med et sted, hvor man ikke må røre ved tingene, lege med dem og være en del af forestillingen eller udstillingen. Dette gør sig ikke gældende på dette museum, hvor børnene har mulighed for læring, ved selv aktivt at være med i det der sker undervejs. Virkeligt et spændende sted for børn og barnlige sjæle – så en god oplevelse, hvis i er en familie, der skal af sted til Bangkok.

Chokchai Farm Bangkok – Her finder du en amerikansk inspireret ranch, hvor du kan få lov til at malke køerne, ride på heste og opleve alle de andre ting, en cowboy også lavede. Det er spændende, underholdende og sjovt, så kan du lide tanken om udendørs aktiviteter eller vil du gerne lege cowboy, har du mulighed for det på denne ranch, der har fået en Tourism Industry Award, for Outstanding Performance. Det kan være alt lige fra en kort tur på selve ranchen til en længere tur ud i vildnisset.

Dette er en række af de store oplevelser, der venter én, når ferien skal afholdes i Bangkok – oplevelserne venter stadigvæk i hobetal, da det kun er fra A til C du har fået en gennemgang. Vil du gerne opleve endnu mere af Bangkok, vil der også være zoologiske haver, Ocean Parks, en lang række templer og meget meget mere.

Den ubeskrivelige magi, giver dig lyst til at besøge byen gang efter gang, og du har mulighed for både at bo på luksushoteller og mere almindelige hoteller, hvor du alligevel ofte vil føle dig fantastisk serviceret. Din ferie i Bangkok vil helt sikket være en af de ferier, du vil blive ved med at tænke tilbage på og have mange ferieminder fra – dét er nemlig sådan det er, når du vælger at holde ferie i Bangkok.

Fantastisk view ud over flere skyskraber i Bangkok

Bangkok – bare en af byerne i Thailand

Kigger du isoleret set på Bangkok, er det absolut den største by i Thailand og også den, der sker mest i. Begynder du at kigge på alle de andre byer og ferieområder i Thailand, vil du også her kunne finde en lang række spændende seværdigheder, attraktioner og oplevelser, så her bliver Bangkok bare en af byerne i Thailand, der har noget at byde på.

Når du vælger Bangkok som feriemål, vælger du både storbyferie og oplevelsesferie i et – for der er mange muligheder for at komme til at opleve ting, der ikke ligefrem oser af storbyferie og omvendt, er der også en lang række af museer og markeder, der får det til at mindes om en ganske almindelige storbyferie.

De 2 ting gør tilsammen, at ferien i Bangkok bliver en af ferie af de helt specielle, hvor du kan opleve alt hvad hjertet begærer, nyde stille stunder i parkerne, ose i de store indkøbscentre og give dig i krig med en tur i en thailandsk biograf eller tage på sightseeing på floderne og kanalerne i Bangkok.

Er ferien slut eller skal du videre

Når ferien er ved at slutte, skal du igen til at kigge mod lufthavnen, dem er der 2 stk. af i Bangkok området, så alt efter om du skal videre mod andre dele af Thailand eller skal tilbage mod Danmark, vil du skulle bruge enten Don Muang eller Suvarnabhumi lufthavn. Vil du gerne vide mere om de 2 lufthavne, så læs med her: Lufthavnene i Bangkok.