Anbefalede hoteller på Sukhumvit Road (Soi 16-22)

Det moderne Bangkok – masser af muligheder for shopping i centre og på markeder

Sukhumvit Road er en af Bangkoks mest kendte shopping-gader. Vejen repræsenterer det moderne Bangkok med høje kontorbygninger, femstjernede hoteller og butikscentre, mange spisesteder og et rigt natteliv. Her er også små oaser nede af sidegaderne i form af spa-bade, små gallerier og hyggelige caféer nede af sidegaderne. Der bor mange expats i området, så det er et godt sted at opleve Bangkoks mangfoldighed.

Sukhumvit Road strækker sig fra Chalerm Maha Nakhon Expressway og området bag Wireless Road og mod sydøst gennem nogle af de yderligere bydele af Bangkok. Vejen fylder desuden et stort område i Bangkok, fordi den forgrener sig ud i en masse sidegader (Soi) til begge sider – og på disse små sideveje finder du et væld af hoteller. Skytrain, BTS (højbanen) løber langs Sukhumvit Road i denne del af vejen og du er derfor aldrig mere end nogle få stop fra seværdigheder, shopping-muligheder og Bangkoks centrum. I dette område af vejen er du desuden tæt på undergrundsbanen, MRT (metroen), som krydser gaden netop her.

Denne del af Sukhumvit Road hører til et af de mest centrale dele af vejen. Området strækker sig op en smule nord for Sukhumvit Road og ned på den anden side af vejen, hvor det breder sig ud langs den store, menneskeskabet sø Ratchada. Den ligger i Benjakitti Park, hvor du kan rekreere fra byens væld af oplevelser.

Og denne del er den, der kommer tættest på det store Khlong Toey Market, som er et en gros fødevare-marked syd herfor. Her kan du opleve ivrige sælgere og store mængder madvarer, som utvivlsomt danner basis i de fleste af de måltider, du finder i byen. Der er også mulighed for at opleve traditionelle thailandske hjem for eksempel det kendte Kamthieng.

I det nedenstående præsenterer vi en række anbefalelsesværdige hoteller i dette Bangkoks livlige butiksstrøg.

Column Bangkok

Et af disse hoteller er Column Bangkok. Det er nærmest nabo til Benjakiti Park og hotellet har da også udsigt ud over parken og søen. Når du har passeret Benjakiti Park er der en kort gåtur til Queen Sirikit National Convention Centre. I den anden retning er der ikke langt til nærmeste Skytrain, BTS (højbane) station, Asok. Beliggende i området omkring Sukhumvit er der både muligheder for at gå på opdagelse i nogen af områdets butikscentre eller små boder langs vejene. Og det er nemt at komme med Skytrain, BTS (højbane) og undergrundsbane, MRT (metro) videre rundt i Bangkok. På hotellet kan du nyde stedets swimmingpool, bruge fitnesscentret og få delikat thai mad at spise i stedets restaurant.
Park Plaza Bangkok Sukhumvit 18

Park Plaza Sukhumvit Soi 18 ligger tæt på Emporium Shopping Mall og Benjasiri Park. I denne mindre, grønne park er en masse skulpturer at se på. Et andet butikscenter, der også er i nærheden, er Terminal 21 og i Thonglor-området finder du gode muligheder for shopping og underholdning. Der er ikke langt til Phrom Phong Skytrain, BTS (højbane) station så du har nem transport til andre bydele. Hotellet er nyt og holdt i moderne stil. Det byder på både en swimmingpool på tagterrassen og et boblebad og der tilbydes desuden transport til lufthavnen. I samme område har mange hoteller beliggenhed, men særlig tæt på er Citrus Sukhumvit 22 på Sukhumvit Soi 22 og Rembrandt Hotel Bangkok på Soi 18.

Grande Centre Point Terminal 21

Grande Centre Point Hotel & Residence – Terminal 21 rejser sig op over Sukhumvit-området. Hotellet har blandt andet golfbane samt tennisbane og træningssal. Det er det nyeste af Centre Point hotellerne og ligesom de øvrige hoteller i dette område ligger det dejligt tæt på offentlig transport med både Asoke Skytrain, BTS (højbane) station og undergrundsbane, MRT (metro) nær ved. Både Central World, Siam Paragon og Queen Sirikit National Convention Centre er flot fem minutter herfra med disse transportmidler. I nærheden af hotellet finder du flere forskellige, eksempelvis pompøse Grand Millennium Sukhumvit på Soi 21 (Asok).

Golden Tulip Mandison Suites

Det firestjernede hotel Golden Tulip Mandison Suites ligger også i belejlig afstand til seværdigheder og transportmidler. Det enorme butikscenter Emporium er blot ti minutters gang fra Asoke Skytrain, BTS (højbane) station. Med en kort køretur kan du være ved Bangkoks børsmarked og Queen Sirikit National Convention Centre. Området omkring hotellet er rigt på restauranter, små og større butikker og underholdning. Hotellet kan byde på både børne-pool og swimmingpool, og der er også fitnessrum. Det ligger i en lille klynge af hoteller, blandt andet tæt på Bally’s Studio Suite Soi 20.

Windsor Suites Hotel Bangkok

Windsor Suites Hotel Bangkok finder du nær Benjasiri Park, hvor du kan nyde de eksotiske planter. Større butikscentre ligger også i nærheden og der er heller ikke langt med offentlig transport til Queen Sirikit National Convention Centre. Hotellet byder blandt andet på swimmingpool, post- og pengevekslings-service og biler til udlejning. I hotelbygningen ligger blandt andet en mini-arkade og et diskotek. I samme område ligger blandt andet Park Plaza Sukhumvit Soi 18, som også præsenteres på dette site og Check Inn Regency Park.

Park Plaza Sukhumvit Bangkok

Park Plaza Sukhumvit Bangkok på Soi 21 (Asok) er et andet hotel i dette område. Det befinder sig tæt på Terminal 1 Shopping Center, Asoke Skytrain, BTS (højbane) station og Bangkoks undergrundsbane, MRT (metro). Du har derfor let adgang til byens øvrige udbud af seværdigheder. Fra hotellets fitnessrum og swimminpool på tagterrassen kan du nyde den storslåede udsigt ud over Bangkok. Søen i Benjakitti Park er ikke langt fra dette hotel, hvis du har lyst til at slappe af i grønne omgivelser. Blot en lidt længere gåtur forbi parken bringer dig til Sirikit National Convention Centre.

Marvel Hotel Bangkok

Marvel Hotel Bangkok (det tidligere Grand Park Avenue Hotel) kan du få både thailandsk og italiensk mad. Hotellet er firestjernet og har beliggenhed på en rolig sidegade til Sukhumvit Road. Blot 500 meter derfra ligger Phrom Phong Skytrain, BTS (højbane) station, så du har optimale muligheder for at drage videre ud til andre seværdigheder i Bangkok. I umiddelbar nærhed af hotellet ligger en restaurant og klub og Benjasiri Park. På hotellet kan du både få massage, svømme i swimmingpoolen og lade børnene lege i børnepoolen. Der er desuden fitnessrum.

Admiral Suites

Blot et kvarters gang fra Admiral Suites kan bringe dig til Phrom Pong Skytrain, BTS (højbane) station og til Emporium Shopping Mall. Selve dette område ved Sukhumvit Road er et livligt sted med masser af spisesteder og boder mellem ambassader og kontorbygninger. Hotellet byder på jacuzzi, dampsauna, swimmingpool og fitnessrum. Hotellet rummer også en café, en bar, en tøjbutik og en skønhedssalon.

Med disse anbefalelsesværdige hoteller har du et glimrende udgangspunkt for et oplevelsesrigt ophold ved Bangkoks kendte shopping-gade.