Anbefalede hoteller i Bangkok – på Sukhumvit Road (Soi 1-15)

Det moderne Bangkok – shopping og nem transport til seværdigheder

Sukhumvit Road strækker sig fra Chalerm Maha Nakhon Expressway og området bag Wireless Road og mod sydøst gennem nogle af de ydre bydele af Bangkok. Derved er området tættere på den internationale lufthavn end de allermest centrale områder af Bangkok. Vejen er den længste vej i Thailand og en af de længste i verden og fortsætter således langt ud af byen. Den fylder desuden et stort område i Bangkok, fordi vejen forgrener sig ud i en masse ”sidegader” til begge sider – og på disse små sideveje finder du et væld af hoteller. Skytrain, BTS (højbanen) løber langs Sukhumvit Road i denne del af vejen og du er derfor aldrig mere end nogle få stop fra seværdigheder, shoppingmuligheder og Bangkoks centrum. Denne del af vejen grænser desuden op til undergrundsbanen, MRT (metroens) strækning og giver dig en ekstra mulighed for at komme omkring i Bangkok.

Sukhumvit Road er præget af mange spisesteder og gode shopping-muligheder – det er en af de mest kendte shopping-gader i Bangkok. Gadebilledet er moderne med høje kontorbygninger og femstjernede hoteller. Her er mange spa-bade og små oaser inde på sidegaderne.

Det område, der her er tale om, er den absolut mest centrale del af Sukhumvit Road, og ligger tæt på områder som Wireless Road og kun to-tre stop fra Chit Lom og Siam med Skytrain, BTS (højbanen).

Hvis du har lyst til at udforske Bangkoks udbud af internationalt berømte klubber, så er Soi 11 et oplagt sted, da denne sidevej er spækket med dem. For en oplevelse af hvad multikulturel vil sige besøg Soi 3, som også kaldes Little Arabia og er hjemsted for en enklave af mellemøstlige indvandrere.

Vi præsenterer her en række anbefalelsesværdige hoteller, som du kan vælge, hvis valget er faldet på dette Bangkoks moderne område.

Majestic Grande Sukhumvit

Et af de absolut anbefalelsesværdige hoteller, er Majestic Grande Sukhumvit. Med sin centrale beliggenhed er det et optimalt hotel at vælge, hvis du gerne vil besøge butiksområderne og andre attraktioner. Der er heller ikke langt til grønne oaser som Lumpini Park og Benjakiti Park. Hotellet er femstjernet og har en anlagt have, hvor du kan slappe af på solterrassen til den beroligende lyd af springvand, dase i boblebadet eller blive frisket op i swimmingpoolen. Et af de mange hoteller, som Majestic Grande befinder sig tæt på, er Aspen Suites og det velkendte Nana Hotel lige overfor Nana Plaza Entertainment Centre.

Hotel Solo Sukhumvit 2

Hotel Solo Sukhumvit 2 er et andet glimrende hotel i dette område. Hotellet ligger tæt på både Skytrain, BTS (højbanen) og motorveje, så du kan nemt komme til andre bydele og lufthavnen. Og hvis du har lyst til en tur ud af byen kan du via motorvej hurtigt nå ud til de smukke udsigter på strækningerne mod til Hua Hin og Pattaya. Hotellet har en fantastisk sol-terrasse med en swimmingpool, hvor du kan bage i varmen og få dig en forfriskende dukkert. Fra hotellet er der heller ikke langt til det berømte Nana Plaza Entertainment Centre.

Woraburi Sukhumvit Hotel

Her ligger også Woraburi Sukhumvit Hotel. Blot fem minutter fra Skytrain, BTS (højbanen) og tæt på Sirikit National Convention Centre samt hele otte store indkøbscentre. Heriblandt Ma Boon Krong Shopping Centre, som er et godt sted at shoppe mode-tøj. Du har her rig lejlighed til at opleve både erhvervsdistriktet omkring Sukhumvit Road og de øvrige seværdigheder og spændende områder i Bangkok. På hotellet kan du indtage asien på den udendørs orientalske terrasse. Du kan også lade dig forkæle i skønhedssalonen, køle af i swimmingpoolen og underholde dig i internetcaféen. I nærheden af dette hotel finder du flere andre, blandt andet Omni Tower Serviced Residences og Boss Suites Nana Hotel.

Amari Boulevard Bangkok

Amari Boulevard Bangkok er nabo til Nana Skytrain, BTS (højbane) station, og tre andre stationer er inden for gåafstand fra hotellet. Så du har optimal beliggenhed i forhold til at opleve hele Bangkok. Men du har også masser af oplevelser lige ved hånden. En vandretur ned ad gaden vil give dig et indtryk af de store firmaer, hvis kontorbygninger har til huse her, og af det mere lokale særpræg i form af små mad-boder. Særligt tæt på hotellet ligger Siam Square og flere butikscentre. På hotellet kan du slappe af med god mad, thai massage og swimmingpool i den tropiske have.

Bel-Aire Princess Bangkok

I dette livlige område omkring Sukhumvit Road finder du i en stille sidegade Bel-Aire Princess Bangkok. Her kan du bo i en rolig atmosfære og stadig være tæt på det pulserende liv i området. På hotellet kan du blandt andet deltage i thai-madlavnings-timer. Søger du underholdning uden for hotellet er der eksempelvis ikke langt til butikscentre som Amarin Plaza og Central World Plaza. Og på blot 5 minutter kan du gå til Nana Skytrain, BTS (højbane) station, hvorfra du kan tage Skytrain, BTS (højbanen) til byens øvrige seværdigheder, natteliv og lufthavn.

Swiss Park Hotel

En anelse længere nede af Sukhumvit Road ligger Swiss Park Hotel. Også utroligt nært beliggende ved Nana Skytrain, BTS (højbane) station. På hotellet kan du boltre dig i stedets udendørs swimmingpool og slappe af i saunaen. For oplevelser ”ud af huset” i nærområdet kan nævnes adskillige store butikscentre og Queen Sirikit National Convention Centre. Du finder også en park og en sø i nærheden. Og med både Nana Skytrain, BTS (højbane) station og flere andre stationer i området har du optimale muligheder for at opleve resten af Bangkok.

Royal President Bangkok

Fra Royal President Bangkok er der ikke langt til Emporium Shopping Mall og Robinson Department Store og flere fine restauranter. Og med den nærliggende Skytrain, BTS (højbane) har du kun få minutters rejse til andre butiks-områder som Central Chidlom. Hotellet har selv et lille grønt område, og der er få meter hen til Chuvit Garden. I denne Bangkoks forretningsverden finder du også hele fire banker i umiddelbar nærhed. Hotellet selv tilbyder spa, swimmingpool og fitnesscenter, og der er shuttle-service til flere nærliggende stationer.

Manhattan Hotel

Manhattan Hotel er endnu et af de anbefalelsesværdige på Sukhumvit Road. Det er et femstjernet hotel med swimmingpool, fitnesscenter med yoga- og aerobic-timer, spa og limousine service. Hotellet ligger tæt på Benjakiti Park og to af de berømte butikscentre i Bangkok. På kort tid kan du gå til Terminal 21, hvor hver etage repræsenterer hver sit land, og Emporium, som også har et rigt udbud af varer. Har du lyst til at prøve et spisested uden for hotellet, er der masser af steder at finde i området omkring Sukhumvit Road, hvor du finder alskens små boder langs gaden.

Et godt hotel i dette livlige område er således et glimrende udgangspunkt for en spændende ferie!