Bangkok

Vælger du at besøge Bangkok, når du tager til Thailand er der en millionby uden sin lige i vente

Bangkok

Mini hotelguide: Anbefalede hoteller i Bangkok – på Sukhumvit Road (Soi 1-15)Anbefalede hoteller på Sukhumvit Road (Soi 16-22)Billige hoteller i Bangkok – Khaosan Road, Banglampoo og PhranakhonBillige hoteller i Bangkok på New Petchbury RoadBillige hoteller ved Suvarnabhumi Airport og Don Muang

I en millionby som Bangkok er det muligt at finde alt lige fra hoteller til skræddere og så et par fantastiske indkøbscentre. Samtidig er der også bestemte veje i Bangkok, der helt sikkert er et besøg værd. Vil du lære meget mere om Bangkok og finde ud af mere om byen, er du velkommen til at læse med her: Du skal opleve Bangkok, når du tager til Thailand.

Kender du det mindste til broen over River Kwai, kender du også til området ved Kanchanaburi. Det findes i den nordvestlige del af Thailand og byder på smuk natur, flere museer og krigskirkegårde, da stedet er kendt for de mange engelske krigsfanger, der måtte lade livet for en bro, der skulle bygges. Kanchanaburi – Historie i første potens – find ud af mere her: Kanchanaburi – afslappet stemning og flot natur.

Sukhumvit Road strækker sig fra Chalerm Maha Nakhon Expressway og området bag Wireless Road og mod sydøst gennem nogle af de ydre bydele af Bangkok. Derved er området tættere på den internationale lufthavn end de allermest centrale områder af Bangkok. Find de anbefalede hoteller lige her: Anbefalede hoteller i Bangkok – på Sukhumvit Road (Soi 1-15).

Har du aldrig prøvet et krydstogt på en flod før, så er der mulighed for at prøve en tur ned af Mekong River i Thailand. Det er en unik og enestående oplevelse, du ikke kan finde andre steder. Oplev derfor et cruise på Mekong River og find ud af hvorfor det er så unikt – det er det hele værd. Mekong River – en anderledes rejse på floden.

Vil du gerne shoppe under ferien i Thailand, er der et marked, hvor stemningen er helt unik og noget man skal opleve. Her finder du nemlig Chatujak Weekend Market hvor du kan finde alt mellem himmel og jord, og så har du mulighed for at prutte om prisen. Prøv at besøge Chatujak Weekend Market, du kommer garanteret hjem med et eller andet, du ikke lige kan undvære. Chatujak Weekend Market – Ubekymret shopping i verdensklasse.

Et flydende marked hvor gamle traditioner findes i rigt mål og flere spektakulære scenarier udspiller sig, sådan er det at være på besøg ved Damnoen Saduak Floating Market. Det er underholdende, spændende og giver et lille indblik i hvilken betydning floden har haft som handelsplads. Besøg derfor Damnoen Saduak Floating Market når du er på ferie i Thailand – en flot oplevelse. Damnoen Saduak Floating Market – Et flydende marked – Damnoen Saduak Floating Market – Idyllisk og fyldt med traditioner.

En af fortidens hovedstæder i Thailand var Ayutthaya – der byder på flere monumentale bygningsværker og templer, der har haft en større historisk betydning. Du finder her viden om og baggrunden for templernes betydning, som helt klart er et besøg værd, hvis du bare har den mindste interesse i den kulturelle og historiske baggrund i Thailand – læs mere her: Ayutthaya – et af oldtidens mægtige steder.

Populære Hoteller i Bangkok:

Grand President Bangkokbåde for den travle forretningsrejsende og turisten, som ønsker at bo i hjertet af Bangkok.
Grand President Bangkok
– der er klasse over det luksuøse og bekvemmelige liv på Grand President Bangkokbåde for den travle forretningsrejsende og turisten, som ønsker at bo i hjertet af Bangkok. De 437 veludstyrede og rummelige værelser og suiter forener hjemmets komfort med det bedste hotels faciliteter og tjenester, samtidig med at tidens krav til ultimativ sikkerhed og privatliv er opfyldt.

Den bedste beliggenhed på Bangkoks berømte Sukhumvit Rd. betyder, at de bedste indkøbsmuligheder, spisesteder og underholdning er i umiddelbar nærhed. Med metroen langs Sukhumvit Rd. kommer man hurtigt til og fra alle steder af interesse i Bangkok.

Centre Point Petchburi 15 – det sublime liv begynder her i et enestående hotel, som overgår alle dine forventninger. Standarden er sat efter mottoet:
Centre Point Petchburi 15 – det sublime liv begynder her i et enestående hotel, som overgår alle dine forventninger. Standarden er sat efter mottoet: “de mest successrige hotellejligheder skal tilbyde gæstfrihed og komfortable omgivelser 24 timer i døgnet”. Omgivelserne her vil sætte kulør på din dag. Hotellet er beliggende i hjertet af Bangkok.

Værelserne er rummelige og alle behov for aktiviteter og underholdning kan opfyldes i hotellets fitnesscenter, swimmingpool, fine restauranter, private møderum, internet cafe samt andre fælles faciliteter.