Bangkok

Vælger du at besøge Bangkok, når du tager til Thailand er der en millionby uden sin lige i vente

Bangkok

I en millionby som Bangkok er det muligt at finde alt lige fra hoteller til skræddere og så et par fantastiske indkøbscentre. Samtidig er der også bestemte veje i Bangkok, der helt sikkert er et besøg værd. Vil du lære meget mere om Bangkok og finde ud af mere om byen, er du velkommen til at læse med her: Du skal opleve Bangkok, når du tager til Thailand.

Kender du det mindste til broen over River Kwai, kender du også til området ved Kanchanaburi. Det findes i den nordvestlige del af Thailand og byder på smuk natur, flere museer og krigskirkegårde, da stedet er kendt for de mange engelske krigsfanger, der måtte lade livet for en bro, der skulle bygges. Kanchanaburi – Historie i første potens – find ud af mere her: Kanchanaburi – afslappet stemning og flot natur.

Sukhumvit Road strækker sig fra Chalerm Maha Nakhon Expressway og området bag Wireless Road og mod sydøst gennem nogle af de ydre bydele af Bangkok. Derved er området tættere på den internationale lufthavn end de allermest centrale områder af Bangkok.

Har du aldrig prøvet et krydstogt på en flod før, så er der mulighed for at prøve en tur ned af Mekong River i Thailand. Det er en unik og enestående oplevelse, du ikke kan finde andre steder. Oplev derfor et cruise på Mekong River og find ud af hvorfor det er så unikt – det er det hele værd. Mekong River – en anderledes rejse på floden.

Vil du gerne shoppe under ferien i Thailand, er der et marked, hvor stemningen er helt unik og noget man skal opleve. Her finder du nemlig Chatujak Weekend Market hvor du kan finde alt mellem himmel og jord, og så har du mulighed for at prutte om prisen. Prøv at besøge Chatujak Weekend Market, du kommer garanteret hjem med et eller andet, du ikke lige kan undvære. Chatujak Weekend Market – Ubekymret shopping i verdensklasse.

Et flydende marked hvor gamle traditioner findes i rigt mål og flere spektakulære scenarier udspiller sig, sådan er det at være på besøg ved Damnoen Saduak Floating Market. Det er underholdende, spændende og giver et lille indblik i hvilken betydning floden har haft som handelsplads. Besøg derfor Damnoen Saduak Floating Market når du er på ferie i Thailand – en flot oplevelse. Damnoen Saduak Floating Market – Et flydende marked – Damnoen Saduak Floating Market – Idyllisk og fyldt med traditioner.

En af fortidens hovedstæder i Thailand var Ayutthaya – der byder på flere monumentale bygningsværker og templer, der har haft en større historisk betydning. Du finder her viden om og baggrunden for templernes betydning, som helt klart er et besøg værd, hvis du bare har den mindste interesse i den kulturelle og historiske baggrund i Thailand – læs mere her: Ayutthaya – et af oldtidens mægtige steder.