Bagom Thailand.dk

Vi er glade for at du har valgt at bruge Thailand.dk – hvor vi hele tiden ønsker, at give dig som bruger siden, alt den information der er mulighed for. Du vil her kunne finde information på Thailand Hoteller, og udførlige beskrivelser af feriedestinationer fra nord til syd i Thailand. For os handler det om at give dig værdi, så du ikke kommer til at gå forgæves ved at besøge denne side.

Thailand Forum

En anden mulighed, du som bruger har på siden, er det spændende Thailand Forum, hvor der hele tiden kommer nye indlæg. Har du selv spørgsmål vedrørende din ferie i Thailand, vil du kunne finde svar på meget her eller lave et nyt indlæg, så også du finder ud af hvor meget hjælp, der er at finde her.

Facebookside – Apps til Android mobiler og Apples iPhone og iPad

Når der er en Facebookside – www.facebook.com/thailand.dk så er der selvfølgelig også Apps til Android mobiler og Apples iPhone og iPad – hvilket igen giver dig som bruger flere muligheder for at få det optimale ud af siden, så du altid kan finde den information, du har brug for.

Gensidig respekt, venlighed, videndeling og troværdighed

Vores ønske med siden, er at vise de mange muligheder du har, når du gerne vil holde ferie i Thailand og siden er bygget op omkring gensidig respekt, venlighed, videndeling og troværdighed. Vi håber at du som bruger af både forum og hjemmesiden eller en af vores Apps kan mærke dette.

Copyright

Alt materialet, der bliver lagt online er originalt og ejes af Thailand.dk, så der er copyright på dette. Ønsker du at bruge tekst eller andet fra siden, er du altid velkommen til at kontakte Thailand.dk – dette skal ske før brug.

Finder du ikke hvad du søger, er du altid mere end velkommen til at kontakte os – Vi vil altid gøre vores bedste, så du får det optimale ud af at bruge Thailand.dk.