Bangkok – Thailandsk bryllupsceremoni og dykkerparadis

En levende fortælling om en ferie til Thailand – find den lige her

En flyvetur er overstået og just ankommet til Bangkok finder man hurtigt ud af hvilken millionby det er, du ankommer til. Her er alt hvad hjertet begærer og du har mulighed for at komme til de kæmpe shoppingcentre, tage ud til Khao San Road eller overnatte på de mondæne hoteller, der er så mange af.

Indflyvning over Bangkok med AirAsia for at lande i Suvarnabhumi Airport.

Valget faldt på The Landmark Bangkok, som er et af de mere mondæne hoteller og den oplevelse var noget helt enestående.

The Landmark Bangkok

At bade i en fantastisk swimmingpool og nyde livet som ”konger” var noget nærmest ubeskrivelig. Den første aften på hotellet, foregik med en gåtur i de flotte haver i området og så var der en wellness afdeling, der lige skulle afprøves.

Her blev de næste 2 timer brugt og var du ikke allerede afslappet og godt tilpas, så var der ikke nogen tvivl efter 2 timer, hvor hele kroppen blev masseret, smurt ind i olier og behandlingen var en konge værdig – er du på The Landmark Bangkok, vil det være hele oplevelsen værd.

Thailandsk bryllupsceremoni – et eventyr i sig selv

Har du mulighed for at opleve en thailandsk bryllupsceremoni under din ferie i Thailand, kan det kraftigt anbefales. Denne her startede om morgenen kl. 7.30 hvor der ved ankomsten blev taget behørigt imod en, så man følte sig meget velkommen. Der var 7 munke med, som er en meget vigtig del af ceremonien, hvor de messer, får bragt med til deres pladser, kaster med vand og giver deres velsignelse til brud og brudgom.

Bruden og Brudgommen samt forældre er meget involveret i ceremonien, og på et tidspunkt bliver venner og familie også involveret, hvor de kommer gående med brudgommen og med højlydte råb, fagter og gestikuleringer viser, at der her kommer en brudgom, der er bruden værdig.

Brudgommen bliver flere gange stoppet af brudens familie, der kræver penge eller andet værdifuldt af brudgommen for at give deres velsignelse – her var der blot tale om symbolske beløb – og stemningen var helt fantastisk. Brudgommens forældre skal også komme med deres gave til brudens forældre, for at de kan velsigne brylluppet – der er virkelig mange skikke at holde styr på og det er netop med til at gøre ceremonien til noget helt enestående.

I løbet af ceremonien, er der også flere pauser, hvor der bliver budt på forskellige retter hver gang og efter ca. 7 timer er ceremonien overstået, brudeparret skal nu vises hen til de valgte gemakker og må så vidt huskes, først komme ud igen dagen efter.

Dette var en kæmpe oplevelse at være med til, overvære og være en del af, for du bliver på flere tidspunkter involveret i ceremonien. Har du muligheden for det, når du er i Thailand, bliver du inviteret til en ceremoni, så er der ingen tvivl om at du skal takke ja til det og få en oplevelse udi Thailandske skikke.

Sukhumvit i Bangkok som er meget populær blandt turister især pga. billige hoteller i området.

Bangkok et mekka for alle

Under selve opholdet i Bangkok var der flere oplevelser, som var sjove, underholdende spændende og farverige. At køre i Tuk-Tuk er noget helt for sig, hvor der bliver krydset ind og ud mellem bilister og nogle gange bliver der skudt genvej eller omvej, så sørg for at aftale priser inden du kører og det gør ikke noget at handle lidt om prisen.

Skrædderne i Bangkok er ganske underholdende at besøge og der bliver flere stedet ydet en service, der er helt fantastisk, så er de nemlig mere sikre på, at der kommer penge op ad lommen på en. Der blev også købt både jakkesæt og smoking, så deres taktik virkede og skjorterne samt jakkesættet er fantastiske.

Om du vælger at bo på mindre eller større hoteller i Bangkok er helt op til dig – det handler udelukkende om komforten, for servicen er helt i top på alle størrelser af hoteller, det gør det bare endnu sværere at vælge hoteller næste gang.

Mod syd – Krabi og Railay Beach

Efter nogle helt igennem fede dage i Bangkok gik turen nu mod syd, hvor der tæt på Krabi ligger en ø, der hedder Railay Beach – som får en til at føle, at du er meget tæt på paradis, så fantastisk er der.

Stemningen er meget afslappet, den lokale befolkning er meget servicemindede og du kan komme ud at dykke, klatre på klipper, opleve en ”hemmelig” lagune, blive drillet af aber og nyde 2 fantastiske strande, der giver en lyst til at dase dagen lang og slikke masser af sol.

Om aftenen er der Gecko Bar, hvor stemningen er helt forrygende – her røg der flere buckets ned med den lokale whiskey, og stoledansen blev vundet – til de mange reggaerytmer, der kom ud af højtaleren. Det var utroligt let at falde i snak med andre turister, så lærte blandt andet et par tyskere, nogle østrigere, kinesere, australiere og et par franskmand at kende.

10 dage på øen føles som meget mindre og oplevelserne stod i kø for at blive suget til sig – i sit helt eget tempo. Det kan være svært at beskrive den eksakte følelse du gik rundt med der – men afslappet nærmest lykkelig, er nok det der kommer tættest på.

Der blev også taget et dykkercertifikat, et besøg på en af Phi Phi øerne blev også nået, her var der et par andre danskere bosiddende, som også var med til brylluppet, så der blev afholdt en super hyggelig dag der.

Dykkercertifikatet tog 4 dage at tage inklusiv teori og flere fantastiske dyk, hvor der blev oplevet skildpadder, yellow boxfish, barracudaer, sea snakes og mange andre utrolig farverige og flotte fisk.

Øen kan varmt anbefales til andre, der gerne vil slappe af i sin helt egen rytme og alligevel have alle muligheder indenfor rækkevidde – stemningen er helt forrygende og du fortryder ikke på noget tidspunkt, at du valgte denne ø.

Farvel til Thailand og på gensyn

Efter 10 dage på Railay Beach, gik turen tilbage til Bangkok med en enkelt overnatning, tjek op på jakkesæt, der blev sendt til Danmark efterfølgende og der kan kun siges, at Thailand skal opleves igen, igen, igen og igen – for landet er så fantastisk, med så meget at byde på, at du gerne vil vende tilbage og få endnu flere indtryk.

Noget af det, der ikke nåede at komme med som ferieminde under denne rejse var en af de mange flotte cabarets med ladyboys. Det er en fantastisk oplevelse, hvor du skal tage oplevelsen for hvad det er, for de mange ladyboys gør det bedste de kan for at give dig en oplevelse og et show, hvor de flotte udklædninger er en vigtig del. Se mere lige her: Ladyboy i Thailand – en livsstil….