Angkor Wat og alt det andet

Efter Angkor Wat venter flere oplevelser – du finder dem lige her

Når Angkor Wat er ved at være gået godt igennem, du har oplevet en guidet tur, fundet ud af en masse, lært historien om templet og blevet betaget, fascineret og overvældet flere gange, er der endnu flere oplevelser i vente. Både Cambodia og Thailand har mange flere oplevelser at byde på. Det kan være du trænger til en god middag, gerne vil opleve noget, hvor der er lidt mere action eller bare nyde livet på stranden. Alle tingene er der mulighed for at komme til, uden at du skal ud på alt for lange rejser.

Flot indgangsvej til Angkor Wat i Cambodia.

Mekong floden – en anderledes oplevelse

Med direkte afgang fra området ved Angkor Wat kan du komme på river cruise ad Mekong Floden, hvor du kan få enestående naturoplevelser og sove om bord på skibet, der skal fragte dig enten op eller ned af floden.

Om dagen går meget af tiden med solslikkeri på dækket af skibet, hvis der ikke bliver vinket til børnene inde på flodbredden eller oplever en af de mange andre byer på ruten. Både faunaen, historien, de mange dyr og lokalbefolkningen er alle med til at gøre en tur ad Mekong Floden til en oplevelse, der er spændende og anderledes i forhold til mange andre måder at holde ferie på i Thailand.

Tre cambodjanere cykler på en støvet landvej med dagens høst.

Der er mulighed for forskellige variationer af rejsen op og ned af Mekong Floden, hvor du både kan være om bord på skibet i flere dage, hele uger eller bare være med på et stop. Så vil du gerne snuse til atmosfæren er der bestemt mulighed for det. Netop derfor er det en rigtig spændende ferieform, hvor du får mange oplevelser for pengene.

Cambodjansk mand trækker sin kærrer, tungt lastet med fletkurve.

De andre templer i området ved Angkor Wat

Er du ikke blevet træt af templer og vil du gerne se endnu flere af dem, er det bare om at komme i gang. Det er en fornøjelse at tage rundt i området og bare nyde den blotte tilstedeværelse og de mange rigdomme naturen og området byder på. Er der børn med vil der meget praktisk kunne arrangeres elefantridning og så er der de allestedsnærværende aber som børnene kan bruge noget tid på også.

Et par af de mere spektakulære templer i området er Angkor Thom og Bayon Temple, der hver for sig har meget historie at byde på. Brug noget tid hver sted, sug oplevelserne indenbords og få dem fordøjet, så de bliver til fantastiske ferieminder på første parket. Det er igen naturens blotte skønhed, du kommer til at opleve, sammen med fantastiske bygningsværker, der ikke ser sin lige i dag.

To cambodjanere overlæser en bil med omkring 100 gamle cykler.

Byen Siem Reap

Nogle få kilometer syd for Angkor finder du byen Siem Reap, der betyder Siams Nederlag – der refererer til en meget gammel strid mellem Cambodia og Thailand. Her er der enkelte gode attraktioner, der er værd at bruge noget tid på.

En af dem er Road of Khmer Traditions, hvor du kommer igennem de mange gode håndværkerskikke dette folk havde. Det er en charmerende, fantastisk og spændende tur, der fortæller om de mange skikke, traditioner og håndværksmæssige dyder – oplev det – det er en absolut spændende tur.

En lille cambodjansk pige tjekke tøjet i tøjbazaren.

Angkor Wat – Thailand og alt det andet

Der har været mulighed for at opleve et af de mest spektakulære bygningsværker, som ikke har sin lige nogen steder i verden, du har mulighed for at komme relativ hurtigt tilbage til Bangkok og tage ud på nye eventyr overalt i Thailand. Der kan ikke herske tvivl om, at når du er i Asien og specielt Thailand, at du altid er på vej mod nye eventyr og oplevelser, så planlæg lidt hjemmefra, så får du absolut den bedste rejse.

En ung cambodjansk holder udkig efter kunder i tøjbazaren.

Tilbage til Bangkok

En af de andre muligheder, er at tage tilbage til Bangkok og nyde et par dage i storbyen, før du rejser ud til en af de mange andre destinationer i Thailand. Der er mange oplevelser i vente når du vælger at bruge et par dage i Bangkok. Det kan være shoppingture i et af de store indkøbscentre, det kan være ture på floden, oplevelser af de mange spændende gader, der er i Bangkok. Mulighederne er næsten uanede, så brug tiden godt – det får du de bedste oplevelser ud af i Bangkok.

Er du først tilbage i Bangkok er det let at komme videre med flyver til en af de mange andre destinationer i Thailand – Dét kan være Koh Samui, Phuket eller Krabi, der som nogle af mulighederne, er at finde blandt de mere populære. Når du er kommet tilbage fra Angkor Wat er der altså alle muligheder for at tage videre på eventyr i Thailand.

Mod nye eventyr

Når du er i Thailand og for eksempel tager mod nord, er der en lang række grænsebyer, der gør det til at spændende område at besøge. Du kan her finde en lokalbefolkning, der er meget gæstfrie, der er små handelspladser, hvor der bliver handlet varer fra hver sin side af grænsen og naturen giver mulighed for trekking, ture på floden og meget mere.

Tag derfor på ferie langs Thailands grænse og find ud af hvor mange muligheder, der er for en lidt anderledes ferie – det kan gå hen og blive et fantastisk eventyr. Kig med her: Langs Thailands grænse.