Attraktioner

Attraktioner

Mulighederne er mange når du vælger at rejse til Thailand. Det kan enten være en ren daseferie, en ferie hvor du besøger det nordlige Thailand og møder lokalbefolkningen, tager på trekkingtur i junglen eller dykker ned på havets bund og finder naturrigdom, der sjældent møder sit lige på fastland. Oplev endnu mere af Thailand på din rejse.

Er der en ting, der trækker mange som dig og mig til Thailand, er det ofte strandene, der tænkes på. Der er mange spændende, festlige og fantastiske strande i Thailand, så der er noget for alle. Det kan være en af de naturrige strande på Trang Island eller en af de mere festlige på Phi Phi øerne. Uanset hvilken type strand du er til, finder du den her – så læs allerede mere om strandene i dag – så er du forberedt. Strande her der og alle vegne.

Der findes templer og så findes der Angkor Wat, som er det mest betydningsfulde tempel fra Khmer-rigets tid. Med en voldgrav på 190 meter i bredden, fortæller det alt om størrelsen på dette unikke bygningsværk. Forbered dig på indtryk i tusindvis, når du vælger at lade Angkor Wat indgå i rejseplanerne. Find ud af meget mere om Angkor Wat her: Angkor Wat – Templets historie og betydning for befolkningen.

Vil du gerne lære endnu mere om Angkor Wat, er der mulighed for at få guidede rundture eller selv bruge en masse tid på at se de mange dekorationer, hvor du i alt kan komme forbi 9 tårne med vidt forskellige dekorationer. Angkor Wat har så historisk betydning, at det er kommet på UNESCO’s verdensarvsliste – hvilket siger alt. Find ud af mere her: Angkor Wat – rundture og udsmykninger i templet.

Når du har oplevet Angkor Wat, er der mulighed for at komme videre derfra og opleve mange andre ting. Blandt andet kan en tur ad Mekong Floden give fantastiske oplevelser eller et besøg ved de mange andre templer i området, hvor du kan finde ud af mere om historien i området. Der er også mulighed for at komme tilbage til Bangkok, som altid er fyldt med nye eventyr – læs mere om det her: Angkor Wat og alt det andet.

Vil du gerne prøve at rejse langs Thailands grænse, hvor du har Myanmar, Laos og Cambodia på den anden side af grænsen, vil du her kunne finde inspiration til rejsen. Der er mange muligheder langs den nordlige del af grænsen og langs Cambodia har du blandt andet Mekong floden. Find ud af hvorfor det er spændende at rejse langs grænsen – se mere her: Langs Thailands grænse.

Der findes flere typer af rejser til Thailand, hvor du kan komme hjem med noget forskelligt i bagagen. En af de muligheder du kan finde, er at være frivillig i Thailand, hvor der findes flere organisationer, som kan bruge en frivillig hånd. Vil du gerne vide mere om mulighederne for at være frivillig i Thailand – vil du med fordel kunne læse med her: Frivillig i Thailand – venskaber og arbejde.