Phangnga

Phang-Nga

Med en tur til Khao Lak finder du både strande og oplevelser under vand, der kan give fantastiske ferieminder. Du har mulighed for at finde strande, hvor du kan føle dig som Robinson Crusoe og du kan finde oplevelser i junglen, hvor der er en rig fauna og mulighed for at se vilde aber. Khao Lak og Similan Islands er mere interessant end mange tror, læs mere lige her: Khao Lak og Similan Islands – mageløse sandstrande og meget mere.

En park under vandet – det er fantastisk



Når du finder en national park hvor over 80 % er under vand, så har du alle chancer for at finde et meget varieret og fænomenalt dyreliv – hvor du kan dykke flere gange uden at se det samme. Der findes også 5 øer, hvor de sidste 20 % af parken findes. Her kan du finde smukke strande og spændende dyreliv – så at besøge Surin Islands Marine National Park – er en unik oplevelse – se mere lige her: En park under vandet – det er fantastisk.